Каховка
» » Вбивство Вороненкова не вплине негативно на хід розслідування справи проти Януковича, - Антон Геращенко (відео)

    Вбивство Вороненкова не вплине негативно на хід розслідування справи проти Януковича, - Антон Геращенко (відео)




    Вбивство у центрі Києва екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, який разом з дружиною вже надав свідчення Генеральній прокуратурі України у справі Януковича, не вплине негативно на хід розслідування.

    Про це заявив секретар Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, радник міністра МВС, представник фракції «Народний фронт» Антон Геращенко в інтерв'ю журналістам.

    «Це (вбивство Дениса Вороненкова. - Ред.) жодним чином не вплине негативно на розслідування справи Януковича. Денис Вороненков та його дружина Марія Максакова дали свідчення та розповіли, як готувалася анексія Криму, як це голосувалося у Держдумі, які порушення були при цьому, тому ці покази все одно будуть лежати в основі справи Януковича», - заявив народний депутат.

    Антон Геращенко також нагадав, що Денису Вороненкову «регулярно і відкрито погрожували в Росії, - як журналісти у ЗМІ, так і представники російського істеблішменту».

    Крім того, парламентар повідомив, що кілер (який, за інформацією ЗМІ, вже помер у лікарні) був громадянином України, його особа встановлена. У той же час Антон Геращенко впевнений, що організатори та замовники цього вбивства знаходяться в Російській Федерації.

    «Те, що кілер - громадянин України, говорить лише про те, що Російська Федерація має велику кількість спецагентів та осіб, на яких вона може впливати чи задіювати їх у вбивствах. До речі, той замах, який був на мене і який за щасливим випадком не здійснився, його теж мали виконати громадяни України, підготовлені в таборах по підготовці терористів та диверсантів Російської Федерації», - зауважив Геращенко.

    Народний депутат також повідомив, що він був особисто знайомий з Вороненковим та мав з ним нещодавно зустріч, на якій той надав інформацію «щодо величезної корупції на найвищих щаблях влади Російської Федерації, а також як планувалися та здійснювалися бойові дії та агресія проти України», яку він мав намір оприлюднити.

    «Те, що відбулося сьогодні з Вороненковим, - це помста за те, що він вирішив передати цю інформацію Україні і що він міг нанести велику шкоду Російській Федерації, публікуючи інформацію про корупції на найвищих щаблях влади», - наголосив він.

    Такої ж думки дотримується заступник керівника фракції «Народний фронт», голова Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський, який переконаний, що «вбивство Вороненкова - це розправа над ним ФСБ та особиста розправа Путіна». Пашинський при цьому зазначив, що за останнє століття КДБ вже здійснило десятки подібних політичних вбивств.

    «Я абсолютно переконаний: це не тільки помста Вороненкову, це, перш за все, Путін показав своїй еліті, що він буде вбивати не тільки українців, а він буде вбивати своїх громадян», - наголосив Пашинський.

    У той же час він зауважив, що сьогодні загострилася терористична ситуація по всьому світу, про що свідчать останні трагічні події в Лондоні.

    «Теракти у Франції, теракти в Англії, теракти по всьому світу говорять про те, що світ вступив в умови гібридної війни, і терористичні акти, свідком якого ми стали, - це один з інструментів, який терористичні режими, в тому числі режим Путіна, використовують проти своїх опонентів», - підсумував Сергій Пашинський.


    Похожие новости
  • Павло Петренко: Позов до суду ООН проти Росії - робота команди за дорученням Прем’єра Арсенія Яценюка (відео)
  • НАБУ саботує розслідування замовної дискредитаційної кампанії проти Уряду Яценюка, - народний депутат
  • Сергій Пашинський: Замість піару на армії депутатам треба підвищувати її боєздатність (відео)
  • Георгій Логвинський у ПАРЄ: Наші солдати гинуть не лише за Україну, а й за Європу (відео)
  • "Народний фронт" ініціює відміну оподаткування пенсій, - Максим Бурбак

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
09 сентябрь Какая же ситуация сейчас на границе с заводом "Крымский титан"

09 сентябрь Фіскали оштрафували Новоолексіївський ринок на 135 тисяч гривень

09 сентябрь "Любов до України неможлива без любові до Херсонщині", - Василь Зеленчук

09 сентябрь Цельные фрукты, тряпки и пластиковые стаканы - вот что кидают жильцы каховских многоэтажек в

08 сентябрь Сьогодні свій 71-й рік святкує великий друг Херсонщини - Андрій Гордєєв

Топ новини