Каховка
» » Арсеній Яценюк - учасникам Київського Безпекового Форуму: Ми з вами спільно творимо нову історію України та Європи

    Арсеній Яценюк - учасникам Київського Безпекового Форуму: Ми з вами спільно творимо нову історію України та Європи


    Арсеній Яценюк - учасникам Київського Безпекового Форуму: Ми з вами спільно творимо нову історію України та Європи

    Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк подякував учасникам і гостям ювілейного 10-го Київського Безпекового Форуму, проведеного за ініціативи його Фонду "Відкрий Україну".

    "Дякую всім учасникам і гостям Київського Безпекового Форуму за цікаву дискусію, дружню інтелектуальну атмосферу й відкриту активну позицію", - написав Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Facebook.

    "Разом ми переконливо продемонстрували перевагу партнерства, лідерства та освіченого, раціонального, комплекскного мислення над конформізмом, стереотипами і кон’юнктурою. Сьогодні ми з вами спільно творимо нову історію України та Європи, нову безпекову реальність, засновану на свободі, цінностях, відповідальності та здоровому глузді", - наголосив лідер "Народного фронту".



    10-й Київський Безпековий Форум пройшов 6-7 квітня у Києві за ініціативи Арсенія Яценюка, засновника Фонду «Відкрий Україну». Тема цьогорічного Форуму – «Старі конфлікти і нові тенденції: стратегії для мінливого світу» («Old conflicts and new dynamics: strategies for a changing world»).

    У цьогорічному Форумі взяв участь Президент України. На запрошення Арсенія Яценюка у дискусії «Зміцнення співробітництва та безпеки України та країн Балтії» взяли участь прем’єр-міністри України Володимир Гройсман, Естонії Юрі Ратас, Латвії Маріс Кучінскіс та Литви Саулюс Скверняліс у форматі, який був вперше заснований у 2015 році в Ризі за ініціативи тогочасного глави українського уряду.

    У програмі Форму також була передбачена парламентська сесія «Східна Європа – передова лінія демократії?», серед учасників якої були Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, високі парламентські представники Румунії, Естонії, Польщі, а також парламентської асамблеї НАТО.

    Представник Литовського Сейму, колишній Прем’єр-міністр Литви Андріус Кубіліус на Форумі вперше представив українській аудиторії бачення «Європейського плану на підтримку України».

    У Форумі також взяли участь заступник Генерального секретаря НАТО, нинішні та колишні керівники міністерств оборони Литви, Словаччини, Польщі, а також ключові експерти з питань безпеки із США, Великої Британії, Франції, Німеччини та інших держав. З української сторони безпекові аспекти обговорили Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов і директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін.

    Загалом у Форумі взяли участь понад 600 міжнародних і українських діячів, представників політичних, ділових та громадських кіл із понад 20 країн світу.

    источник НФ


    Похожие новости
  • Арсеній Яценюк виступає за створення нового формату співпраці НАТО+: Збройні сили Альянсу та України мають бути на одному рівні підготовки і оборонятися однією зброєю (відео)
  • Арсеній Яценюк від імені «Народного фронту» вітає позицію ЄНП щодо протидії російській агресії та підтримки України
  • Арсеній Яценюк на Hard Talk: Не може бути жодних компромісів за рахунок суверенітету України (відео)
  • Арсеній Яценюк: Заява Дональда Трампа про припинення агресії Росії та повернення Криму Україні - важливий крок на підтримку нашої держави
  • Арсеній Яценюк: Країни-підписанти Будапештського меморандуму мають стати учасниками Мінського процесу (відео)

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
  • 29 апрель

    Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

    Херсонський міський суд продовжив на два місяці термін утримання під вартою Петра Михальчевський, колишньому "міністру охорони здоров'я" анексованого

    Подробнее 0
Новi статтi
29 апрель У Херсоні маленька дівчинка випала з вікна багатоповерхівки

29 апрель Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

29 апрель З 14 травня в Генічеському районі почне патрулювання поліція Криму

29 апрель Проїзд на відкриття туристичного сезону на Кам'янській Січі буде безкоштовним

28 апрель У Каховці двоє малюків опинилися замкненими в будинку

Топ новини