Каховка
» » Найбільш відповідальним депутатським об’єднанням Верховної Ради VIII скликання станом на 10 липня є фракція «Народного фронту», 48% обіцянок виконано.

    Найбільш відповідальним депутатським об’єднанням Верховної Ради VIII скликання станом на 10 липня є фракція «Народного фронту», 48% обіцянок виконано.


    Найбільш відповідальними депутатськими об’єднаннями Верховної Ради VIII скликання станом на 10 липня стали фракції «Народного фронту», «Самопомочі» та «Батьківщини». Таку статистику, підбиваючи підсумки шостої сесії роботи парламенту, озвучили аналітики порталу «Слово і Діло».

    Зокрема, перші виконали 761 обіцянку з 1578, тобто реалізованими наразі є 48% їхніх обіцянок. Помітно поступається «Народному фронту» за кількістю та якістю виконання зобов’язань «Об’єднання «Самопоміч», депутати якого змогли втілити в життя 419 обіцянок із 996, що дало 42% зобов’язань зі статусом «виконано».

    31% обіцянок змогли виконати нардепи від «Батьківщини». У сумі «Слово і Діло» нарахувало 742 їхніх заяви, що можна кваліфікувати як обіцянки. З них 230 були виконані.

    Найбільш відповідальним депутатським об’єднанням Верховної Ради VIII скликання станом на 10 липня є фракція «Народного фронту», 48% обіцянок виконано.

    Народний фронт, Самопоміч і Батьківщина увійшли до трійки найбільш відповідальних депутатських об’єднань Верховної Ради України восьмого скликання.
    Зображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)
    Лише на один відсоток від підлеглих Тимошенко відстала пропрезидентська фракція. При цьому у «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» найбільша кількість зареєстрованих обіцянок (що логічно, адже це наразі найбільша фракція парламенту). Із 2469 зобов’язань члени БПП виконали 740.

    З тим самим відсотковим показником у центрі рейтингу розмістилися нардепи, що не входять до жодної фракції чи групи. Разом вони дали 1190 обіцянок, з яких виконали 361.

    24% виконаних обіцянок мають у своєму активі депутати Радикальної партії, 14% – групи «Воля народу», 13% – «Відродження» і лише 7% – «Опозиційного блоку». Що характерно: «Опоблок», який за показником відповідальності посідає останнє місце, за кількістю обіцянок – четвертий (якщо враховувати, що на третій позиції перебувають позафракційні).


    слово і діло


    Похожие новости
  • "Обіцянку виконано - Boeing в аеропорту "Чернівці", - Максим Бурбак
  • Представники фракції Народного Фронту на обговоренні реформи місцевого самоврядування
  • "Батьківщина" перешкоджає очищенню Чернівецької міськради від "регіоналів"
  • "Народний фронт" виконав найбільше передвиборчих обіцянок
  • Президія по підготовці до VІІ сесії районної ради

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
22 июль Понад 470 тисяч жителів Херсонської області стежили за чемпіонатом світу з футболу

22 июль На Херсонщині починає цвісти амброзія

22 июль Андрій Гордєєв наголошує на важливості якісних автодоріг у Херсонській області

21 июль Черговий гуманітарний вантаж для Хотинського району - Максим Бурбак

21 июль Замість трансляції програми "Пряма відповідь" з моєю участю, кабельний оператор... - Максим

Топ новини