Каховка
» » Нові жорсткі санкції США проти Росії призведуть до повернення Україні Криму та Донбасу, - Антон Геращенко

    Нові жорсткі санкції США проти Росії призведуть до повернення Україні Криму та Донбасу, - Антон Геращенко


    Україна разом зі своїми західними союзниками повинна створити такі умови, за яких Росія з кожним роком буде платити внаслідок санкцій та своєї агресії проти України таку ціну, завдяки якій її економіка рано чи пізно виснажиться і їй доведеться повертати нам Крим та Донбас.

    Про це заявив представник фракції “Народний фронт” Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів.

    Народний депутат також повідомив, що нещодавно він мав зустріч з офіційним представником Держдепартаменту США Куртом Уолкером і вважає його “одним з найбільш тверезо мислячих американських дипломатів, яких він бачив у своєму житті”.

    За словами Антона Геращенка, під час зустрічі Курт Уолкер сказав, що “по-перше, для нього очевидно, що жодної громадянської війни в Україні немає, по-друге, очевидно, що Росія провела агресивну військову операцію проти України, і, по-третє, очевидно, що награбоване доведеться повернути”.

    У зв'язку з цим представник фракції “Народний фронт” зазначив, що він спокійно ставиться до можливого візиту Курта Уолкера до Російської Федерації з метою переговорів, оскільки його завдання — знайти мирний шлях вирішення ситуації, до якої призвела агресія Росії. Через це, зазначив Геращенко, спеціальний представник Міністерства закордонних справ США “не може спілкуватися лише з Україною, він повинен та зобов'язаний спілкуватися і з російською стороною”.

    “Він (Курт Уолкер) абсолютно адекватно мислячий американський дипломат, який бажає миру та добра нашій країні”, - додав Геращенко.

    “Завдання Курта Уолкера — донести до російського керівництва (і йому це зараз буде дуже просто зробити), що Сполучені Штати Америки не визнали і ніколи не визнають захват Криму та Донбасу. І те, що Конгрес США ухвалив новий пакет санкцій проти Російської Федерації, в тому числі, пов'язаний з її агресією проти України, те, що цей пакет санкцій підписаний президентом Трампом, означає, що у найближчі роки та десятиріччя Росії не слід очікувати на пом'якшення своєї долі. Рано чи пізно Крим і Донбас доведеться повернути”, - заявив парламентар.

    При цьому, як наголосив Антон Геращенко, завдання України — “повернути Крим і Донбас на власних умовах, без будь-яких зобов'язань перед Російською Федерацією”.

    “Росія намагається нав'язати нам, щоб ми повернули собі Донбас на їх умовах. На їх умовах — це означає, щоб Донбас визначав майбутнє всієї України. Так не буде”, - наголосив народний депутат.

    Крім того, за словами Антона Геращенка, “сьогодні Україна разом зі своїми західними союзниками повинна створити такі умови, за яких Росія з кожним роком буде платити через санкції, через свою агресію проти України таку ціну, завдяки якій її економіка рано чи пізно виснажиться і їй доведеться повертати нам Крим та Донбас”.

    “В історії таке було не раз, коли агресор захоплював якусь територію, але під міжнародним тиском, під тиском обставин був змушений її повернути”, - додав він.

    Разом з тим Антон Геращенко зауважив, що протягом останніх років українська армія поступово зміцнюється, а служба безпеки покращується”.

    “Вже не можна порівняти з 2014 роком, коли Путін розраховував голими руками повністю захопити нашу країну. На сьогодні йому нападати на нас точно вже немає жодного сенсу, це буде плачевно”, - резюмував представник фракції “Народний фронт”.



    джерело НФ


    Похожие новости
  • Арсеній Яценюк привітав схвалення Президентом США нових санкцій проти Росії та закликав ЄС об'єднатися проти путінської загрози
  • Арсеній Яценюк після зустрічі з Головою Комітету Місії Червоного Хреста в Україні: Росія несе найвищу відповідальність за злочини проти наших людей
  • Росія намагається впливати на українських політиків через сфабриковані справи, - Андрій Тетерук (відео)
  • Вбивство Вороненкова не вплине негативно на хід розслідування справи проти Януковича, - Антон Геращенко (відео)
  • Арсеній Яценюк в Лондоні: Питання оборонної зброї зараз ключове. Росія загрожує не лише Україні, а й країнам НАТО

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
  • 29 апрель

    Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

    Херсонський міський суд продовжив на два місяці термін утримання під вартою Петра Михальчевський, колишньому "міністру охорони здоров'я" анексованого

    Подробнее 0
Новi статтi
29 апрель У Херсоні маленька дівчинка випала з вікна багатоповерхівки

29 апрель Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

29 апрель З 14 травня в Генічеському районі почне патрулювання поліція Криму

29 апрель Проїзд на відкриття туристичного сезону на Кам'янській Січі буде безкоштовним

28 апрель У Каховці двоє малюків опинилися замкненими в будинку

Топ новини