Каховка
» » У Херсоні пройшла зустріч з партійним активом територіальної організації ПП «Народний фронт»

    У Херсоні пройшла зустріч з партійним активом територіальної організації ПП «Народний фронт»


    У Херсоні пройшла зустріч з партійним активом територіальної організації ПП «Народний фронт»


    Голова Херсонської обласної організації Політичної партії «Народний фронт» Ігор Пастух спільно із головою Херсонської міської організації «Народний фронт» Костянтином Хутковським провели конфенцію.

    На заході була присутня обласна рада, партійний актив місцевих та районих організацій, активісти, журналісти.

    У ході прес-конференції делегати заслухали звіт керівництва про виконану роботу та обговорили ряд важливих питань: Резолюцію з’їзду Партії, позицію голови Політради Партії Арсенія Яценюка щодо внутрішньополітичної ситуації і міжнародних питань, основні досягнення міністрів, які представляють Партію в Уряді, результати роботи парламентської фракції «Народний фронт» та голів комітетів, які очолюють наші представники.

    Голова обласної організації Ігор Пастух проінформував присутніх про результати з’їзду ПП «Народний фронт». «Цієї осені Верховна Рада ухвалила фундаментальні реформи:пенсійну, судову, освітню та охорони здоров’я. Необхідність цих реформ очевидна», - зазначив Ігор Олександрович.

    Так, ухвалена Радою судова реформа націлена на знищення корупції у судових органах, що прискорює розгляд справ, які тривають роками. Пенсійна дала можливість підвищити пенсії вже сьогодні. Освітня створить прозору систему освіти, допоможе подолати корупцію та підніме якість середньої та вищої школи. Реформа охорони здоров’я знівелює корупцію в лікарнях та підвищить якість надання медичних послуг.

    «Відчути і оцінити результати цих системних реформ ми не зможемо просто зараз, має пройти час, - підкреслив Костянтин Хутковський. – Беззаперечним залишається те, що ми щодня зміцнюємо і змінюємо країну на краще!»

    Наразі керівництво «НФ» пропонує ввести в Україні візовий режим з Російською Федерацією і розширити санкції відносно РФ до відшкодування збитку. Окрім того, «Народний Фронт» має намір визначитися з кандидатом у президенти на чергові вибори, які заплановані на 2019 рік.

    Наприкінці прес-конференції голова територіальної організації Ігор Пастух озвучив стратегічні завдання партії: «…дедалі тісніша інтеграція з країнами ЄС та отримання реальних і необмежених гарантій безпеки України через повноцінне членство в НАТО. Це обопільний інтерес і наша історична місія».

    Джерело


    Похожие новости
  • У Києві пройшов масштабний з’їзд Політичної партії «Народний фронт»
  • Максим Бурбак: Жодного питання щодо об'єднання з іншими політичними силами в порядку денному з'їзду партії не стоїть (відео)
  • Яценюк виграв у «Газпрому» 47 млрд. доларів
  • "Рішення російського суду про заочний арешт Арсенія Яценюка - це продовження гібридної війни Росії проти України!" - Ігор Пастух
  • Ігор Пастух розповів про принципову позицію «Народного фронту»

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
12 декабрь Максим Бурбак пропонує організувати перегляд кінострічки "Кіборги" для молоді

12 декабрь Україна втрачає 30% газового транзиту

12 декабрь Угорщина висунула ультиматум Україні

12 декабрь Новокаховчанка виступить на "Australian Open"

12 декабрь В Україні стає нікому працювати

Топ новини