Каховка
» » "Газ не пахне, але сьогодні він отримав політичний присмак", - Бурбак про пристрасті навколо змін до "газового закону" (відео)

    "Газ не пахне, але сьогодні він отримав політичний присмак", - Бурбак про пристрасті навколо змін до "газового закону" (відео)


    "Газ не пахне, але сьогодні він отримав політичний присмак", - Бурбак про пристрасті навколо змін до "газового закону" (відео)




    У Верховній Раді розгорівся скандал щодо проекту закону № 5722-д «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу». Народний депутат Максим Бурбак розкритикував представників деяких політичних сил за спроби протягнути поправки на користь газових олігархів у останній робочий день.

    19 грудня парламент не підтримав проект закону № 5722-д «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо порядку встановлення споживачам лічильників природного газу». Тоді для прийняття документа не двох вистачило голосів депутатів.

    «Шановні колеги! Я так думав, що газ не пахне, у нього запаху нема, а тепер я бачу, що таки він пахне і зараз тут смердить газом. А ця поправка, з голосу озвучена, що відстрочення встановлення лічильників і штрафування за це на 5 років, то це що, допомога «Самопомічі» газовим олігархам, чи як? Я хочу ще раз вам нагадати події вівторка: було тоді голосувати… замість того ви вносите сьогодні, створюєте шоу ,в останній день для того, щоб відпрацювати всі аванси, які вам заплатили газові олігархи і на 5 рків відстрочити встановлення лічильників. Газ не пахне, але сьогодні він отримав політичний присмак», - розкритикував колег депутат Максим Бурбак.

    Відео: https://www.facebook.com/maksym.burbak/videos/1564275756991674/
    Все ж, 21 грудня, під час останнього в році засідання парламенту документ прийняли за основу і в цілому 325 голосами.

    Проект закону про комерційний облік природного газу забороняє газорозподільним компаніям встановлювати загальнобудинкові лічильники без згоди співвласників багатоквартирних будинків. Крім того, документ передбачає можливість компенсації за встановлення індивідуальних лічильників з боку постачальників газу. Після вступу закону в силу термін встановлення лічильників для побутових споживачів пролонгується до 1 січня 2021 року.


    Похожие новости
  • Максим Бурбак: Закон про особливості місцевого самоврядування на Донбасі почне діяти лише після відновлення там української влади (відео)
  • Українські сховища газу почали використовувати ефективно
  • Що чекає на кримських випускників в Україні
  • Парламент має ухвалити закон про 75% мовлення державною мовою на телебаченні, - Микола Княжицький (відео)
  • Якість природного газу в Херсонській області відповідає усім стандартам

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
02 март У Бериславському районі жінка ледь не замерзла на смерть

02 март Херсонська "потеряшка" знайшлася на Миколаївщині

02 март У новокаховчанина винесли золото

02 март Кровопролиття в лицейском гуртожитку в Чаплинці

02 март Мова є потужним фактором збереження України як держави, - Андрій Тетерук (відео)

Топ новини