Каховка
» » З цікавістю прочитав публікацію на «Українській правді» - Максим Бурбак

    З цікавістю прочитав публікацію на «Українській правді» - Максим Бурбак


    З цікавістю прочитав публікацію на «Українській правді» - Максим Бурбак

    Максим Бурбак на своїй сторінці в соціальній мережі facebook повідомив про те, що: - З цікавістю прочитав публікацію на «Українській правді» про події у Чернівцях стосовно змови, яка цинічно була сплетена у міській раді для усунення з посади мера Олексія Каспрука з метою реваншу впливу у місті скандального олігарха Дмитра Фірташа.

    Назагал, те, що відбулося у моїх рідних Чернівцях, має стати сумним попередженням для здорових сил українського суспільства.

    Іржа підкупів, антиукраїнських інтересів, кримінальних впливів продовжують підточувати нашу державу. У політичні змови і інтриги втягуються на перший погляд респектабельні політики і сили, чиї імена та назви пов’язують з демократичним табором. У результаті формування вибухових політичних коктейлів колишні «регіонали» відроджуються на регіональному рівні, влаштовуючи перевороти. Без законних виборів. Без запитування волі людей. Так, як вони звикли робити – через злодійські змови. І це сталося у моїх рідних Чернівцях.

    Хочу щиро подякувати «Українській правді» за те, що у публікації прямо сказано: відставка мера Каспрука стала перемогою олігарха Фірташа. Дякую, що автор написав правду, що саме «Народний фронт» на чолі з Арсенієм Яценюком, з нашою політичної командою і місцевою громадою захищав місто від перевороту через скуплених олігархом депутатів міської ради. Ми знаємо, як за це нас інформаційно нищили, дискредитували як на місцевому так і на загальноукраїнському рівні. Але боротьба не закінчена.

    Маю лише два зауваження щодо публікації в «Українські правді». Здивований словами автора про неможливість отримати у мене коментар з приводу означеної теми. Навіть важко припустити, з яких причин автор не зміг зв’язатися зі мною при тому, що я ніколи не уникав спілкування з журналістами, особливо щодо ситуації у Чернівцях. Оскільки вважав і вважаю, що лише через об’єктивне інформування ми можемо консолідуватися для зупинки і відвернення реваншу фірташів та їм подібних у Чернівцях чи у країні вцілому. Мої контакти , як і контакти прес-секретаря Олени Гламазди ніколи не були засекреченими.

    І останнє. Упевнений, що автор публікації та редактори через необачність, а може недосвідченість вжили слово «клан» щодо людей, наших політичних соратників, які захищали місто від справжнього кримінально-мафіозного клану Фірташа. Іноді бажання вжити слово з експресивним значенням має свою мету – показати, що журналіст не має симпатій ні до кого зі сторін.

    Проте, у даному випадку позицію все ж варто мати. Бути на правильній стороні. Проти реваншу олігархів. Але за чернівчан. За українців. - написав він.


    Похожие новости
  • - Не один раз говорив, що початок реваншу команди Фірташа... - Максим Бурбак
  • Хто продався за нечисті "газові" гроші та проголосував за усунення Олексія Каспрука?
  • У партії Садового заявили про підтримку перевиборів мера й депутатів у Чернівцях
  • Доручення виборця дане під час ефіру на ТВА в Чернівцях виконано! - Максим Бурбак
  • Народний Фронт завжди стояв на захисті інтересів громади - Максим Бурбак

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
04 август Оголошено прийом заявок для участі в обласному конкурсі «Краща книга Херсонщини»

04 август Кабмін передбачив три основні сценарії розрахунку ціни на газ

04 август Медичну сенсацію під час проведення операції на мозку зафіксували в Херсонській обласній

03 август Скільки ще голова Сокирянської РДА буде лишатися на своїй посаді? - Максим Бурбак

03 август З цікавістю прочитав публікацію на «Українській правді» - Максим Бурбак

Топ новини