Каховка
» » Семінар фахівці юстиції Херсонської області

    Семінар фахівці юстиції Херсонської області


    Фахівці юстиції, державні реєстратори та представники фронт офісів обговорили проблемні питання у сфері державної реєстрації
    Головним територіальним управлінням юстиції у Херсонській області було проведено виїзний кущовий семінар у м.Скадовськ із залученням держаних реєстраторів речових прав на нерухоме майно, державних реєстраторів юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, адміністраторів центрів надання адміністративних послуг, представників центрів та бюро з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олешківського, Голопристанського, Скадовського районів. А також, нотаріусів міста Скадовськ.
    Захід відкрив начальник Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Костянтин Хутковський, який привітав присутніх на семінарі та наголосив на необхідності обговорення проблемних питань у сферах державної реєстрації нерухомості та бізнесу, а також питань взаємодії з фронт-офісами під час здійснення державної реєстрації громадських формувань, задля напрацювання єдиної практики застосування законодавства у вищезазначених сферах державної реєстрації у Херсонській області.
    «Міністерство юстиції продовжує здійснювати контроль за діяльністю у сферах реєстрації бізнесу і нерухомості. Великі корпорації, маленькі підприємці, пересічні громадяни – кожен повинен почуватися безпечно та бути впевненим у тому, що він під захистом правої держави та компетентних її представників. Саме тому ми так серйозно підходимо до даної проблеми», - зауважив керівник територіального органу юстиції.
    Заступник начальника–начальник управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Григорій Галковський на початку семінару розповів присутнім про порядок здійснення контролю у сфері державної реєстрації, зокрема шляхом розгляду скарг на дії чи бездіяльність державног реєстратора територіальним органом юстиції. Після чого Олена Світлична, головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації УДР ГТУЮ у Херсонській області зосередила увагу присутніх на окремих проблемних питаннях у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. На поблемах, які виникають під час державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців зупинилась Юлія Снісаренко, завідувач сектору взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів УДР ГТУЮ у Херсонській області. Світлана Абількілямова заступник начальника управління державної реєстрації - начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань УДР ГТУЮ у Херсонській області наголосила на взаємодії з центрами надання адміністративних послуг та місцевими центрами безоплатної вторинної правової допомоги у сфері державної реєстрації громадських формувань. Після чого учасники приступили до активного обговорення перелічених тем та висували пропозиції вирішення окремих проблемних питань.
    По завершенню заходу начальник територіального органу юстиції подякував присутнім за участь у семінарі, та зауважив, що спільна праця виступає запорукою надання якісних сервісів та реєстраційних послуг населенню.

    Семінар фахівці юстиції Херсонської області

    Семінар фахівці юстиції Херсонської області

    Семінар фахівці юстиції Херсонської області


    Похожие новости
  • У Херсоні відкрився Центр надання послуг
  • Пробація - можливості для змін
  • На засіданні Регіонального штабу розглядалися питання оздоровлення дітей, надання медичної допомоги та здачі ЗНО
  • Павло Петренко презентував запуск проекту «Онлайн будинок юстиції» на всеукраїнському рівні
  • Голопристанські таксисти за один день перевірок заробили штрафів на 68 тис.грн

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
05 июнь В Каховці відбувся випускний студентів поважного віку

05 июнь Мешканців Херсонщини запрошують на святкування "Івана Купала"

05 июнь Нові громади Херсонщини визначають свої межі

05 июнь У Таврійській територіальній громаді очікують на призначення перших виборів

05 июнь Відео вчорашнього ДТП на Херсонщині

Топ новини
В лесополосе под Скадовском нашли «маугли»
22 май

В лесополосе под Скадовском нашли «маугли»

Начальнику управления водных ресурсов угрожают убийством
12 май

Начальнику управления водных ресурсов угрожают убийством