Каховка
» » "Любов до України неможлива без любові до Херсонщині", - Василь Зеленчук

    "Любов до України неможлива без любові до Херсонщині", - Василь Зеленчук


    "Любов до України неможлива без любові до Херсонщині", - Василь Зеленчук

    На Херсонщині підбили підсумки конкурсу фотографії "Моя незабутня Батьківщина", який проводив Благодійний фонд Василя Зеленчука. Захід був приурочений до Дня Незалежності України.

    23 та 24 серпня у комунальному закладі Олешківської ЦКД проходила фотовиставка, на якій були представлені роботи учасників конкурсу. А 25 серпня відбувся гала-концерт, фінал конкурсу та нагородження переможців.

    У конкурсі взяли участь жителі різних населених пунктів Херсонщини - від маленьких сіл до великих міст. Благодійний фонд Василя Зеленчука не регламентовані вікові обмеження: головною вимогою були щирі і душевні фото з мальовничими куточками нашого регіону, незабутніми пейзажами, неповторними портретами. Фотографії повинні передавати любов людей до своєї Батьківщини, демонструвати її красу в різних проявах, відкривати те, що для жителів Херсонщини було раніше невідомим і незвіданим. Як результат - 475 яскравих фотографій з обласного центру, Нової Каховки, Нижніх Серогоз, Залізного Порту, Олешок і десятків інших міст, сіл і селищ.

    Журі обрало 10 переможців. Ними стали Любов Богдан (село Геройське), Володимир Рябов (село Рибальське), Олександр Довгий (місто Скадовськ), Ілля Пантоненко (місто Нова Каховка), Христина Колодка (селище міського типу Чаплинка), Наталія Рожкован (місто Херсон), Наталія Турбал ( село Крестовка), Ігор Кравець (село Корсунка), Тетяна Роман (місто Херсон) та Юлія Білоброва (селище міського типу Каланчак). Благодійний фонд Василя Зеленчука не встановлював рейтинг переможців, адже всі фотографії, навіть ті, які не були в десятку, були по-своєму майстерні і унікальні. Володимир Рябов продемонстрував пейзажі Дніпровського лиману і його перлини - Аджигольській маяка, який був побудований більше ста років тому. Наталя Турбал акцентувала увагу на головному багатстві України та Херсонської області - її світлих і відкритих людей. А Ігор Кравець показав красу Корсунського монастиря. Тому всі призери отримали грамоти, сувеніри, які будуть нагадувати про участь в конкурсі, а також грошові подарунки.

    - Я із задоволенням дивився роботи учасників конкурсу, - зазначив перший заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук. - Сказати, що я в захваті - не сказати нічого. Я завжди знав, що Херсонщина - надзвичайний регіон. І фотографії, які надсилали люди з різних кінців області, тільки довели це, - вважає Василь Зеленчук.

    За його словами, метою конкурсу була не тільки демонстрація видів Херсонщини і талантів людей, а й пробудження патріотичного духу у жителів області. Недарма конкурс був проведений до Дня Незалежності України - головного свята нашої країни.

    - Україна відзначила свою двадцять сьому річницю. Шкода, що багато людей зізнаються в любові до своєї держави тільки на свята. Так не має бути. Повага до історії України, її прапора, гербу, гімну, мальовничим краєвидам, трудолюбівм людям - це базові почуття, які повинні мати і висловлювати всі українці. Але любов до держави неможлива без любові до своєї маленької Батьківщини - незабутньою південній Херсонщини, яка гідно виконує свою роль захисника від нашого сусіда-агресора. Ми повинні виховувати належне ставлення до своїх рідних місць в собі, своїх дітей, в онуках, друзях. У цьому запорука нашого успіху в протистоянні агресору і розвитку Херсонщини та України, - підкреслив Василь Зеленчук.


    Похожие новости
  • В середині липня на Херсонщині пройде Відкритий благодійний фестиваль моди і талантів
  • Новокаховська молодь - переможці обласного конкурсу
  • У номінації всеукраїнського конкурсу здобула перемогу педагог з Нової Каховки
  • В Новій Каховці відбувся міський етап конкурсу
  • У Каховці проведуть конкурс молодих виконавців

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
13 сентябрь В Кельменцях обговорювали тему створення робочих місць для сільського населення

13 сентябрь Підозра міністру інфраструктури Омеляну є політично вмотивованою, - заява "Народного фронту"

13 сентябрь Максим Бурбак взяв участь у відкритті Інклюзивно-ресурсного центру в Хотинському районі

12 сентябрь Продовжуємо процес передачі землі сільгосппризначення - Максим Бурбак

12 сентябрь Розповів про ініціативи фракції «Народний Фронт» та плани - Максим Бурбак

Топ новини