Каховка
» » У листопаді ТЕС ДТЕК збільшили відпуск електроенергії на 4,5%

    У листопаді ТЕС ДТЕК збільшили відпуск електроенергії на 4,5%


    У листопаді ТЕС ДТЕК збільшили відпуск електроенергії на 4,5%

    Теплоелектростанції ДТЕК в листопаді збільшили відпуск електроенергії на 4,5% в порівнянні з листопадом 2016 року - до 3 млрд кВт-год. Про це повідомляє прес-служба компанії.

    Теплоелектростанції ДТЕК, які працюють на українському вугіллі газової марки, в листопаді наростили відпуск електроенергії на 24,4% в порівнянні з листопадом минулого року - до 2,4 млрд кВт-год. В умовах браку імпортного антрациту дані станції несуть на собі основне навантаження, максимально використовуючи українське вугілля.

    Зростання також пов'язаний з успішним виконанням компанією ДТЕК проекту по перекладу блоків №7 та №8 Придніпровської ТЕС з антрациту на газове вугілля. У листопаді станція виробила майже 48% електроенергії з українського вугілля марки Г.

    У свою чергу антрацитові ТЕС ДТЕК минулого місяця знизили виробництво електроенергії на третину - до 634 млн кВт-год в порівнянні з листопадом 2016 року. Крім ефекту від перекладу блоку Придніпровської ТЕС, на зниження відпуску електроенергії також позначилася менша потреба потужностей антрацитових ТЕС в енергосистемі.

    "Починаючи з цього опалювального сезону електроенергії з українського вугілля марки Г буде проводиться все більше. Завдяки виконаним роботам по переводу Придніпровської ТЕС ми знизили потребу країни в імпортному антрациті. А щоб повністю забезпечувати енергетику вітчизняним вугіллям, ми активно працюємо над нарощуванням власного видобутку вугілля газової марки ", - зазначив директор з генерації електроенергії ДТЕК Енерго Сергій Куріленко.

    Нагадаємо, ДТЕК продовжує реалізацію програми зі зниження залежності в імпортному вугіллі, що складається з трьох ключових кроків. Крок №1 - переклад блоків з антрациту на газове вугілля. Крок №2 - забезпечення ТЕС вугіллям українського видобутку. І крок №3 - модернізація потужностей ТЕС для ефективної і безперебійної роботи.


    Похожие новости
  • На Херсонщині запустили сонячну електростанцію, що забезпечить 15 сіл
  • "Кінобус" американського кіно завітає до Херсону
  • Херсонці сплатили 39 млн. гривень військового збору
  • Яценюк виграв у «Газпрому» 47 млрд. доларів
  • На Херсонщині зменшилось промислове виробництво

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
  • 29 март

    Приватний ЖЕК виграв суд у виконкому

    ТОВ "Україна" виграло у виконкому Херсонської міськради суд у справі про компенсацію різниці в тарифах за електроенергію. Про це свідчить рішення

    Подробнее 0
Новi статтi
29 март Максим Бурбак: "Народний фронт" відстоює скасування е-декларування для громадських організацій

29 март Приватний ЖЕК виграв суд у виконкому

29 март В "Асканії Новій" готують майбутніх екскурсоводів

29 март Телефонні шахраї не дрімають

29 март З аеропорту "Херсон" можна буде літати до Європи

Топ новини