Каховка
» » Каховка готується до негоди

    Каховка готується до негоди


    Вчора, 5 січня, відбулась термінова нарада начальників комунальних підприємств міста та міського голови. Головне питання дня – непогода, що триватиме протягом святкового періоду.

    Каховка готується до негоди


    За інформацією Херсонського обласного центру з гідрометеорології у період з 6 по 8 січня на території Херсонської області очікується різке погіршення погодних умов. Мокрий сніг, місцями сильні опади, хуртовини,снігові замети та накати.


    З ранку п’ятниці, тобто сьогодні, в Каховці панує сильний сніг та дощ, шо триватиме близько 18 годин. Разом з морозом такі природні явища можуть становити небезпеку для каховчан.

    Варто зауважити, в останнє таке явище спостерігалось майже 10 років тому.


    У зв’язку з цим, вчора, 5 січня каховський мер Андрій Дяченко провів термінову нараду з керівниками комунальних підприємств. Під час якої обговорили готовність комунальних підприємств до подолання наслідків негоди. Кількість техніки яку мають залучити комунальники становить 5 одиниць та ще 5 нададуть підрядні організації.


    «Зі свого боку міська влада просить керівників підприємств та містян,про декілька простих і зрозумілих речей: без зайвої потреби не використовувати транспортні засоби; підвозити один одного; не захаращувати головні вулиці та провулки транспортними засобами,та дати можливість комунальній техніці своєчасно виконати роботи по зачищенню територій від наметів; за можливості відкласти усі подорожі за територію міста; власників магазинів прошу з розумінням ставитись до містян з приводу сховатися від негоди ,та хоча б якось зігрітися. У разі виникнення надзвичайних ситуацій раджу звертатися до профільного підрозділу рятувальної служби за номером 101, або до чергової служби 1505 при міській раді», - опублікував мер міста Каховка Андрій Дяченко на своїй сторінці в мережі Фейсбук.


    У ці дні комунальники будуть працювати у посиленому режимі. Сподіваємось, що комунальні служби дійсно готові до непогоди, а святкові дні в містян не стануть приводом для надзвичайних ситуації та травмувань.


    Похожие новости
  • Погіршення погодних умов по всій Україні
  • На засіданні обласної комісії ТЕБ і НС розглядалися питання життєзабезпечення під час погіршення погодних умов
  • На Херсонщині стартував Місячник пожежної безпеки у житлі
  • Каховські комунальники в дії
  • На Херсонщині очікується різке погіршення погодних умов

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
26 февраль На Херсонщині ще в одному місті відкрили “Шлюб за добу”

26 февраль Максим Бурбаку звернувся сьогодні до Спікера парламенту Андрія Парубія

26 февраль На Херсонщині продовжить діяти Програма "Доступне житло"

26 февраль На Херсонщині спіймали лісових браконьєрів

26 февраль Синоптики прогнозують сильні снігопади на 1 березня

Топ новини