Каховка
» » Відбулася XVI сесія Каховської районної ради

    Відбулася XVI сесія Каховської районної ради


    Відбулася XVI сесія Каховської районної ради

    02 червня в районному будинку культури відбулася ХVІ сесія VII скликання під головуванням голови районної ради Т.С.Тертичної. На сесії були присутні 24 депутата районної ради, керівництво райдержадміністрації та керівники структурних підрозділів, комунальних установ, підприємств та закладів, селищний та сільські голови, представники преси.

    Сесія розпочалася з оголошення керуючим справами районної ради В.І. Любаком рішення районної територіальної виборчої комісії, після чого голова районної ради Т.С.Тертична представила присутнім новообраних депутатів районної ради VII скликання Раілко Світлану Петрівну та Бардука Дмитра Панасовича і урочисто вручила їм депутатські посвідчення та значки.

    Відбулася XVI сесія Каховської районної ради


    В 30-хвилинці депутати заслухали заяву від політичної партії «Опозиційний блок» щодо недопущення «націоналізації» підприємств та вжиття всіх заходів щодо припинення блокади непідконтрольних територій Донбасу. Дану інформацію прийнято до відома. Також Володимир Іванович зачитав відповідь комітету з питань аграрної політики та земельних відносин щодо недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі.

    Керівник «Агенції регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» Павло Ярмій вручив подяки за підтримку творчої молоді та сприяння в проведенні Всеукраїнського пленеру «Чорнянка Futurum-2017», якими відзначені голова районної ради Тетяна Тертична, голова Каховської райдержадміністрації Валерій Салтиков, Чорнянський сільський голова Ірина Хома і сільгоспідприємці Каховського району.

    Згідно порядку денного сесії було розглянуто 30 питань.

    Затверджено Меморандум про співпрацю між обласною радою та районними, міськими, районними у місті Херсоні радами Херсонської області.

    Внесено зміни до програми економічного, соціального та культурного розвитку Каховського району на 2017 рік та прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку району до 2019 року.

    Заслухано звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації Ірини Єремейчук про виконання районного бюджету за І квартал та внесено зміни до рішення ХІІ сесії районної ради VІІ скликання від 23 грудня 2016 року № 179 «Про районний бюджет на 2017 рік».

    Також про роботу в 2016 році та І квартал поточного року звітували головний лікар Каховської ЦРЛ Олександр Віттіх, директор комунальної установи «Районний центр по обслуговуванню закладів освіти» Світлана Старостенко, начальник КУ «Каховська районна пожежна охорона» Володимир Настенко.

    Депутати затвердили районну програму інформатизації та Порядок виплати щомісячних стипендій матерям воїнів – загиблих у Афганістані та під час проведення бойових дій у зоні антитерористичної операції, внесли зміни до районної програми поліпшення життєзабезпечення, реабілітації, соціального захисту людей похилого віку та інвалідів на 2015-2019 роки.

    Затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

    Відбулась кадрова зміна: за результатами конкурсу директором КУ «Каховський районний краєзнавчий музей» призначено Альгеєр Наталію Василівну. Продовжено дію контракту з головним лікарем Каховського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександром Антоненком.

    Всі питання порядку денного були розглянуті та прийняті відповідні рішення.

    Відбулася XVI сесія Каховської районної ради


    Похожие новости
  • До відома депутатів Каховської районної ради
  • До відома депутатів Каховської районної ради
  • Відбулася ХІV позачергова сесія районної ради
  • До відома депутатів Каховської районної ради
  • Відбулася V сесія Каховської районної ради

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
  • 21 июль

    Херсонец гонялся за ребенком по двору с ножом

    Вчера около 17:00 в Херсоне патрульные получили сообщение о соседской ссоре во дворе в пр. Успенском.

    Подробнее 0
Новi статтi
21 июль Молоді сім’ї з дитиною не платитимуть відсотки по кредиту за нове житло

21 июль Херсонец гонялся за ребенком по двору с ножом

21 июль Пасажиро-транспортний потік до Криму зменшився, а окупанти продовжують створювати на адмінмежі

21 июль На Херсонщине разыскивают опасного преступника

21 июль В Херсоне «Укртрансбезопасность» провела рейд по выявлению нелегальных перевозчиков

Топ новини