Каховка
» » Відбулися засідання постійних депутатських комісій районної ради

    Відбулися засідання постійних депутатських комісій районної ради


    04 серпня в районному будинку культури ім. Фрунзе відбулися засідання постійних депутатських комісій.

    Комісія з питань агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та раціонального використання земельних і природних ресурсів на своєму засіданні розглянула вісім питань про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

    Для підготовки лота для продажу права оренди, за зверненням КФ «Дебет плюс», за межами населених пунктів площею 5,4000 га, 11,1800 га, 14,3907 га, 63,4699 га на території Волинської сільської ради; площею 9,4300 га та 21,8700 га на території Василівської сільської ради; прощею 9,8901 га на території Любимівської сільської ради та несільськогосподарського призначення, що надаються в оренду ПАТ «Енергопостачальна компанія «Херсонобленерго» площею 0,0051 га, розташованих за межами населених пунктів на території Тавричанської сільської ради.

    За результатами розгляду комісія рекомендувала підготовлені проекти рішень внести на розгляд сесії.

    Комісія районної ради з питань управління спільною власністю територіальних громад району, будівництва, транспорту, водозабезпечення та газифікації населених пунктів району розглянула дев’ятнадцять питань порядку денного.

    З них одинадцять питань стосувались приймання-передачі майна (комплекс будинків Дмитрівської ЗОШ І-ІІІст., будинки Калинівської ЗОШ І ст., Подівської ЗОШ І ст., Архангельськослобідської ЗОШ І-ІІІ ст., будівлі ФАПу, автомобіль Опель Комбо, бібліотечний фонд, цілісний майновий спортивний комплекс та інші основні засоби та матеріальні цінності з балансу КРКУ «Районний центр по обслуговуванню закладів освіти», Каховського РЦ ПМСД та Каховської ЦРЛ) із спільної власності територіальних громад Каховського району у комунальну власність Зеленопідської сільської об’єднаної територіальної громади.

    Сім питань стосувались приймання-передачі майна (закладів освіти та вихід зі складу їх засновників; комплекс будинків Тавричанського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»; будинок Мар’янівської ЗОШ І-ІІ ст.; бібліотечного фонду; основних засобів, малоцінних необоротних матеріальних активів та інших матеріальних цінностей з балансу КРКУ «Районний центр по обслуговуванню закладів освіти», Каховського РЦ ПМСД та Каховської ЦРЛ) із спільної власності територіальних громад Каховського району у комунальну власність Тавричанської сільської об’єднаної територіальної громади.

    Та одне питання щодо затвердження висновку оцінки вартості частини внутрішньогосподарської меліоративної мережі від НС №3 Р-1, яка обліковується на балансі Малокаховської сільської ради.

    Депутати погодили проекти рішень і вирішили винести їх на розгляд сесії районної ради для подальшого затвердження.


    Похожие новости
  • Відбулися засідання постійних депутатських комісій районної ради
  • До відома депутатів Каховської районної ради
  • Відбулися засідання постійних депутатських комісій
  • До відома депутатів Каховської районної ради
  • Відбулися засідання депутатських комісій

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
  • 14 август

    На Херсонщине – “пожарный” рекорд

    13 августа выдался «урожайным» для Службы спасения Херсонщины. Скучать не пришлось никогда. Жаркий день и ветер способствовали тому, что и в разных

    Подробнее 0
Новi статтi
14 август З Криму виводять інтелектуальний потенціал

14 август На Херсонщине – “пожарный” рекорд

14 август Українські суди необхідно зробити електронними, - Георгій Логвинський

14 август На Херсонщине с отдыхающих брали деньги за посещение пляжа

13 август Стали известны детали кровавой аварии на Херсонщине

Топ новини