Каховка
» » Спортивний відпочинок на морському узбережжі Херсонщини

    Спортивний відпочинок на морському узбережжі Херсонщини


    Спортивний відпочинок на морському узбережжі Херсонщини

    Уже два роки оздоровчий центр "Прибережний", що в Лазурному Скадовського району, удосконалює спортивну інфраструктуру і поступово перетворюється в потужний спортивний центр півдня України.

    Пляж заповнений вщерть - це Лазурне, оздоровчий центр «Прибережний». Тут відпочивають понад 600 дітей з різних куточків України.

    Юна відпочивальниця Вікторія Мележик, яка знаходиться в «Прибережний» говорить, що це найкраще місце, де вона відпочивала. З нею згодні й дорослі, які відпочивають тут же. За що ж так люблять цей оздоровчий табір?

    Все просто - крім відпочинку на морському узбережжі з різноманітною культурною програмою, що вважається стандартом, «Прибережний» пропонує власну фішку - спортивне оздоровлення. Уже кілька років поспіль заклад впевнено зміцнює свою інфраструктуру і вона почала цікавити професійних спортсменів і тренерів. Адже тут можна не тільки відпочивати біля моря, але і продовжити тренуватися - є необхідна база.

    Серед відпочиваючих, наприклад, група юних дзюдоїстів з Миколаєва. Спортсмени перемагали на обласних змаганнях і вже виступали за кордоном. Відпочити вирішили з користю - там, де можна потренуватися. Тренер Микола Пустохін розповів, що порадили «Прибережний» знайомі з Херсона. Перевага - спортивна база і море. «Сподобалося, гідна база», - говорить він.

    А ось київські каратисти відзначають, якщо в минулому році в «Прибережному» майданчик для східних єдиноборств представляла собою одне пробне татамі, то сьогодні їх вже чотири.

    Поруч розташована багатофункціональний спортивний майданчик для гри з м'ячем, яку також побудували в минулому році. Тренер Дмитро Ярмусь каже, що тут можна грати в волейбол, міні-футбол, баскетбол, а якщо опустити сітку - у великий теніс. «Майданчик зроблена за останніми технічними умовами, - каже він.

    І, звичайно, те, що вже може пишатися вся Херсонщина - 23 червня тут відкрили першу чергу об'єкта спортивної інфраструктури олімпійського рівня. Мова про сучасне футбольне поле.

    На відкритті, нагадаємо, був віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, який дав високу оцінку інвестору - Механічному заводу. Ініціатива створення об'єкта належить Андрію Путилову, який є головою правління підприємства.

    «Мені неприємно, що наші спортсмени змушені сьогодні тренуватися за кордоном. Тому вважаю за необхідне створювати умови для того, щоб наші спортсмени тренувалися на території України. Модернізація спортивної інфраструктури "Прибережний" дозволить продовжити сезон: влітку оздоровчий центр буде і надалі спеціалізуватися на оздоровленні дітей і дорослих, а в період міжсезоння стане повноцінною тренувальною базою і місцем проведення зборів і змагань для представників різних видів спорту », - каже Путілов.


    Зараз на сучасному стадіоні вже працює професійний тренер з футболу. Сергій Грановський знає, як навчити грати в футбол молодих.

    «Спасибі за таку досконалу спортивну базу, яка дає можливість підготувати хороших футболістів», - каже тренер.


    Ігор Панферов, директор ТОВ «Прибережний» розповідає, що внутрішні змагання між загонами на цих майданчиках відбуваються постійно. Також кожен відпочивальник може спокійно зайти на будь-який майданчик і позайматися спортом.

    Спортсмени професійні тільки заохочують дітей до занять спортом, -говорить директор оздоровчого закладу.

    Вже на осінь тут очікують введення в екплуатацію другої черги спортивної арени - легкоатлетичної - з доріжками для бігу, зонами для стрибків. Також передбачається будівництво майданчиків для гри в м'яч. Тут навесні і восени будуть тренуватися члени легкоатлетичної збірної України, які поїдуть на Олімпіаду в Токіо в 2020 році. Про це під час відкриття першої черги спортивної арени повідомив заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул.


    Похожие новости
  • На морському узбережжі в одному з кафе неповнолітнім підліткам продали кальян
  • Спортивна база міжнародного рівня з'явиться на Херсонщині
  • Спорт об'єднав державних службовців області
  • На морському узбережжі Херсонщини поліція розшукала зниклих підлітків із Закарпаття
  • Відпочинок й оздоровлення дітей влітку має бути безпечним

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
15 ноябрь Херсонська команда "Народного фронту" масштабну агітаційну роботу

28 октябрь З Днем автомобіліста і дорожника! - Максим Бурбак

26 октябрь Цікаву відписку отримав від Управління держпраці - Максим Бурбак

23 октябрь В Комітеті виборців України порахували як депутати відвідували засідання парламенту - Максим

22 октябрь В 7-й раз Хотинська центральна районна лікарня отримує гуманітарний вантаж - Максим Бурбак

Топ новини