Каховка
» » Україна заслуговує на безвізовий режим з країнами Євросоюзу, - Андрій Тетерук (відео)

    Україна заслуговує на безвізовий режим з країнами Євросоюзу, - Андрій Тетерук (відео)


    Україна заслуговує на безвізовий режим з країнами Євросоюзу, - Андрій Тетерук (відео)

    Україна заслуговує на справедливе рішення Європейського Союзу щодо надання нашій державі безвізового режиму.

    Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук на брифінгу у парламенті.

    "Ми зробили дуже багато для того, щоб наблизити цей день, починаючи від того, коли встали на захист своєї гідності, і сотня українців віддали свої життя за свій вибір, а згодом – захищаючи свою країну на фронті від навали "руського миру", де свої життя вже віддали тисячі громадян", - наголосив Андрій Тетерук.

    Він нагадав, що за часів Уряду Арсенія Яценюка було проведено величезний обсяг роботи щодо адаптації українського національного законодавства до законів ЄС - більше 140 законодавчих актів наблизили Україну до надання нашим громадянам безвізового режиму.

    "Це – не просто можливість їздити до Європи, не маючи перешкод, насправді це – величезна робота парламенту, Кабміну та всіх гілок влади щодо віддалення від печерного "руського міру" Путіна й Кирила і наближення до європейських країн", - зазначив представник "Народного фронту".

    За його словами, дуже важливим також є те, що в ці дні за ініціативи лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка, засновника Фонду "Відкрий Україну" відбудеться Х Київський Безпековий форум, на який прибудуть впливові політики, котрі обговорюватимуть питання сучасної безпеки.

    "І на цьому майданчику ми шукатимемо всі варіанти, які могли б допомогти нам позбавитись тієї тотальної російської агресії, яка сьогодні існує. Визначним є те, що на форумі будуть присутні і заступник Генерального секретаря НАТО, колишній та нинішній керівники міністерств оборони Литви, Словаччини й Польщі, а також ключові експерти з питань безпеки з США, Великобританії, Франції, Німеччини та інших держав. Важливою буде також участь представника литовського Сейму, колишнього прем’єр-міністра цієї держави Андрюса Кубілюса, який вперше представить українській аудиторії європейський план на підтримку України", - уточнив Андрій Тетерук.

    "Йдеться про європейський шлях, який повинна продовжувати Україна в своєму розвитку. Дуже важливим є те, що прибуття на цей форум, який організовується Арсенієм Яценюком, свідчить про високу довіру всім діям української влади, які сьогодні робляться для незалежності й відбудови нашої економічної складової, щоб ми стали країною, яка спроможна бути європейською не на словах, а на ділі", - додав він.

    "Фракція "Народний фронт" закликає з оптимізмом зустріти голосування в Європарламенті щодо безвізового режиму та робити все можливе, аби об’єднатись навколо України як незалежної та сильної держави", - підсумував Андрій Тетерук.



    источник НФ


    Похожие новости
  • Росія намагається впливати на українських політиків через сфабриковані справи, - Андрій Тетерук (відео)
  • Андрій Тетерук: Посіпаки Кремля в Раді не мають заважати посиленню оборони (відео)
  • Андрій Тетерук: Треба мати єдину стратегію повернення окупованих територій (відео)
  • В умовах війни та економічних проблем ми не маємо забувати про захист та розвиток української мови, - Андрій Тетерук (відео)
  • "Народний фронт" відправив гуманітарну допомогу для жителів Авдіївки (відео)

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
13 декабрь У аеропорту «Херсон» привітали 100-тисячного пасажира

13 декабрь Найсильніша Каховчанин серед ветеранів

13 декабрь З бюджету виділять ще по 3 грн на дитину

12 декабрь Максим Бурбак пропонує організувати перегляд кінострічки "Кіборги" для молоді

12 декабрь Україна втрачає 30% газового транзиту

Топ новини