Каховка
» » Члени антирейдерського штабу звітували про результати роботи

    Члени антирейдерського штабу звітували про результати роботи


    Члени антирейдерського штабу звітували про результати роботи

    З метою захисту прав власників та орендарів земельних ділянок сільськогосподарського призначення, запобігання протиправному поглинанню і захопленню сільськогосподарських підприємств, за ініціативи Міністра юстиції України Павла Петренка, розпорядженням голови Херсонської обласної державної адміністрації від 01.08.2017 № 550 створено оперативний штаб із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя. Для забезпечення комплексного підходу в боротьбі з рейдерством до складу оперативного штабу увійшли керівництво Херсонської обласної державної адміністрації, Головного територіального управління юстиції у Херсонської області, правоохоронних органів, керівник Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області та представники громадських організацій, що захищають інтереси аграрного сектору.
    Аби прозвітувати про результати своєї роботи та оперативне реагування на спроби рейдерських захоплень землі та зібраного врожаю у приміщенні прес-клубу «Новий день» зібрались члени антирейдерського штабу, серед яких: начальник Головного територіального управління юстиції в Херсонській області Костянтин ХУТКОВСЬКИЙ, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрій БАЛОНЬ, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області – начальник слідчого управління Микола ВЕРБИЦЬКИЙ, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Микола ЦАП.
    Захід розпочав заступник голови оперативного штабу Костянтин Хутковський, який зазначив, що що на гарячу лінію штабу постійно надходять звернення з різних питань, часто ці питання не мають безпосереднього відношення до діяльності штабу, а більшість із них можна вирішити надавши консультацію в телефонному режимі. «На жаль випадки рейдерських посягань на територіїї нашої області не поодинокі, а шахраї, користуючись частіше за все, правовою неграмотністю громадян, відбирають їхню землю та врожай. Аби протистояти цьому негативному явищу, на початку серпня цього року і були утворені антирейдерські штаби. Станом на 19 жовтня 2017 оперативним штабом проведено 7 засідань, на яких розглянуто 11 звернень з питань рейдерства, половину з яких вже вирішено позитивно по суті. За рядом звернень вже внесено відомості у єдиний державний реєстр досудових розслідувань» - розповів керівник обласної юстиції.
    Начальник Головного територіального управління юстиції у Херсонській області подякував представникам обласної державної адміністрації, поліції та прокуратури за плідну співпрацю та небайдужість до відстоювання законних інтересів громадян, та наголосив на тому, що антирейдерський штаб не зупиниться на досягнутому та надалі працюватиме захищаючи права жителів Херсонщини.
    Нагадуємо, якщо Ви вважаєте, що відносно вашого майна були спроби рейдерського захоплення або інші незаконні дії у напрямку заволодіння землею чи збіжжям, звертайтеся за телефонами гарячої лінії: 0668775389 та 0989816512.



    Похожие новости
  • Антирейдерський штаб продовжує діяти на Херсонщині
  • На Херсонщині врожай збирали озброєні люди: відбулось позачергове засідання оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель
  • На Херсонщині розпочинають роботу мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги
  • Оперативний штаб протидії рейдерству вже працює на Херсонщині
  • Херсонська область першою серед регіонів запустила оперативний штаб захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
05 январь У Каховці рятувальники допомогли медикам потрапити в квартиру хворий пенсіонерки

05 январь На Херсонщині назвали найпопулярніші імена новонароджених

05 январь У Мінсоцполітики херсонцям обіцяють, що в 2019 році пенсії виростуть на 20%

05 январь Патрульна поліція Херсонської області надала звіт про виконану роботу за 2017 рік

05 январь Вчора знищили 6 артснарядів часів Другої світової знайдені біля Каховки

Топ новини