Каховка
» » Кого любить Собака: китайський гороскоп для херсонців на 2018 рік

    Кого любить Собака: китайський гороскоп для херсонців на 2018 рік


    Кого любить Собака: китайський гороскоп для херсонців на 2018 рік

    Китайський Новий рік в 2018 році відбудеться в п'ятницю, 16 лютого, і закінчується 4 лютого 2019 року. Астрологи стверджують, що рік Собаки пройде під егідою справедливості, дружелюбності і взаємодопомоги.

    Східний гороскоп 2018 для Щура

    Щур і Собака розумні і гострі. Ви знайдете багато способів добитися успіху. Але собака вимагає чесності, тому уникайте ріжучих кутів. Шукаєте любов? Щур найбільш сумісна з іншого Крисою, Драконом або Мавпою. Півень (або ж Фенікс) також сумісний. Кінь найменш сумісна.

    Східний гороскоп 2018 для Бика

    Бик і Собака є роботягами, які володіють цілісністю характеру. Цього року вам пощастить, тому що ви з собакою маєте однакові цінності і знаходяться на одній хвилі. Шукаєте любов? Бик найбільш сумісний з іншим Биком, Феніксом або Змієм. Вам підійде також Щур. Вівці найменш сумісні.

    Східний гороскоп 2018 для Тигра

    Готуєтеся до нового, щасливого життєвого циклу в 2018 році. Собака, Тигр, а також Кінь - кращі друзі, так що удача. Шукаєте любов? Тигр найбільш сумісний з іншим Тигром, Конем або собакою. Непогана сумісність зі Свинею. Мавпа найменш сумісна.

    Східний гороскоп 2018 для Кролика

    Собака - ваш чемпіон і захисник. Ви можете відчувати себе в безпеці, розвивайтеся і займайтеся творчістю. Шукаєте любов? Кролик найбільш сумісний з іншим Кроликом, вівцею або Свинею. Також сумісні з собакою. Фенікс (Півень) найменш сумісний

    Східний гороскоп 2018 для Дракона

    Собака - це ваша протилежність. У вас різні цінності, тому уникайте конфронтації, яка може привести до великого несподіваного бою. Шукаєте любов? Дракон найбільш сумісний з іншим Драконом, Крисою або Мавпою. Фенікс також сумісний. Собака найменш сумісна.

    Східний гороскоп 2018 для Змії

    Собака по своїй природі переважно екстраверт, а Змія воліє бути інтровертом, а також відома своєю вибірковістю. Але великих проблемдля вас в цьому році не передбачається, тому у Змії може бути хороший рік. Шукаєте любов? Змія найбільш сумісна з іншого Змією, Биком або Феніксом (Півнем). Мавпа також сумісна. Свині найменш сумісні.

    Східний гороскоп 2018 для Коні

    Удачі вам. Собака - ваш приятель. Це ваш рік для подорожей, досліджень, удачі у відносинах. Шукаєте любов? Кінь найбільш сумісна з іншого Конем, собакою або Тигром. Вівці також сумісні. Щур найменш сумісна.

    Східний гороскоп 2018 для Вівці

    2018 рік може бути хорошим і цілющим для Вівці, якій допоможе елемент Землі після двох років Вогню. Шукаєте любов? Вівці найбільш сумісні з іншими вівцями, Свинями або Кроликами. Кінь також сумісна. Бик найменш сумісний.

    Східний гороскоп 2018 для Мавпи

    Собака слід законам і правилам, а Мавпа все порушує. Можете догратися в цьому році! Шукаєте любов? Мавпа найбільш сумісна з іншого Мавпою, Крисою або Драконом. Змія також сумісна. Тигр найменш сумісний.

    Східний гороскоп 2018 для Півня (Фенікса)

    Фенікс і Собака обидва поважають роботу, чесність і цілісність. Вам буде супроводжувати удача. Шукаєте любов? Фенікс найбільш сумісний з іншим Феніксом, Биком або змією. Дракон також сумісний. Кролик найменш сумісний.

    Східний гороскоп 2018 для Собаки

    Ви починаєте щасливий 12-річний цикл в 2018 році. Ви стаєте більш стійкі в своїй владі, шановані і можете стати лідером. Шукаєте любов? Собака найбільш сумісна з іншою собакою, Тигром або Конем. Кролик також сумісний. Дракон найменш сумісний.

    Східний гороскоп 2018 для Свині

    Собака і Свиня сумісні, і вас чекає два дуже хороших року: 2018, а потім 2019 (Свині). Відмінний рік, щоб одружитися, купити будинок, завести дитину або почати бізнес. Шукаєте любов? Свині найбільш сумісні з іншими Свинями, вівцями або кроликами. Тигр також сумісний. Змія найменш сумісна.


    Похожие новости
  • Українцям можуть знову підняти мінімальну зарплату
  • Першим в 2018 році в Херсоні народився хлопчик
  • 2018 рік може стати рекордним з продажу старих авто
  • Програма субсидій для малозабезпечених громадян буде продовжена на 2018 рік, - В’ячеслав Кириленко
  • На кордоні з Кримом собака виявила наркотики у транспорті

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
09 март Новокаховчанка обкрадала супермаркети за мотивами

09 март Автомобіль поліції охорони потрапив в аварію в Каховці

09 март Домушник обікрав будинок каховчанина

08 март Президент України наказав нагородити видатних херсонок

08 март Андрей Гордеев поздравил всех жительниц Херсонщины с наступающим 8 марта!

Топ новини