Каховка
» » На Херсонщині трьох морських піхотинців судитимуть за бійку

    На Херсонщині трьох морських піхотинців судитимуть за бійку


    На Херсонщині трьох морських піхотинців судитимуть за бійку

    Військова прокуратура Херсонського гарнізону вийшла на завершальну стадію розслідування гучного злочину. Це було колективне побоїще в селі Нова Збур'ївка Голопристанського району за участю групи морських піхотинців і місцевої молоді (близько двох десятків чоловік). Увечері 9 березня тут «розкрутилися» аж дві бійки: в кафе селяни побили морського піхотинця. А потім присутні морпіхи спільно «відметелили» біля магазину двох потрапили під гарячу руку юнаків. Причому один з них - 20-річний Влад Д. з розбитою головою потрапив до реанімації обласної клінічної лікарні. І дивом вижив, перебуваючи в перебігу трьох днів на межі життя і смерті.

    Коли почалося слідство, і селяни, і військові люто вимагали справедливості, і називали винними бійок один одного. Але при цьому вони так само дружно ... ухилялися від дачі показань. «Цивільні» очевидці і учасники побоїща (з ними розбирається поліція Голопристанського району), за винятком рідних і близьких потерпілих, співпрацювати з правоохоронцями не рвалися. Та й морпіхи зі зведеного підрозділу, який охороняв польовий артилерійський склад у Новій Збур'ївки, також відмовлялися впізнавати товаришів по службі, без дозволу залишили військовий об'єкт, і «поставили на вуха» цілий населений пункт.

    Лише після того, як у кількох свідків закінчився контракт, вони ризикнули назвати трьох найбільш активних «кулачних бійців» з числа морських піхотинців. Один з них вже уклав угоду зі слідством, і отримає пом'якшення покарання в обмін на визнання провини. Його справу вже передано до суду. Ще двох «контрактників» також очікує звинувачення в скоєнні групового хуліганства з нанесенням тілесних ушкоджень. До відповідальності - мало не кримінальною, а тільки адміністративної, залучені і «батьки-командири».

    - Старший сержант-контрактник, призначений командиром зведеної групи, яка охороняла склад, а також командири роти і взводу частини морської піхоти притягнуто до адміністративної відповідальності за недбале ставлення до військової служби, незабезпечення виконання статутних вимог з боку підлеглих. Підлеглими займеться також військова служба правопорядку. Адже той десяток морських піхотинців, які вирушили до Нової Збур'ївку, зробив самовільну відсутність, - коментує військовий прокурор Херсонського гарнізону Юрій Гром.


    Похожие новости
  • Стрілянина і поножовщина в Херсоні
  • На Херсонщині командирів тактичної угруповання "Південь" притягнули до відповідальності
  • Жителя Каховського району затримали пограбування магазину
  • На Херсонщині на мисливців напала зграя вовків
  • Стрілянина на курортах херсонщини

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
29 июль У Новій Каховці гроші довірливої пенсіонерки впали шахраєві "з неба"

28 июль Десять причин, за якими варто відвідати Арабатську Стрілку

28 июль "Вагітну" шахрайку з Новотроїцького району судитимуть повторно

28 июль Віце-адмірал Гайдук запропонував замінувати Азовське море

27 июль Чернівецька революція

Топ новини