Каховка
» » "Продовжуємо далі впроваджувати реформу по децентралізації влади в Україні." - Максим Бурбак

    "Продовжуємо далі впроваджувати реформу по децентралізації влади в Україні." - Максим Бурбак


    "Продовжуємо далі впроваджувати реформу по децентралізації влади в Україні." - Максим Бурбак


    "Разом з прогресивною частиною громади Сокирянщини відстояли право бути Новодністровській ОТГ.Чекаємо на дату позачергових виборів від ЦВК." - про це на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" повідомив народний депутат, голова фракції “Народний фронт” Максим Бурбак:

    " Ну що ж продовжуємо далі впроваджувати реформу по децентралізації влади в Україні.

    Разом з прогресивною частиною громади Сокирянщини відстояли право бути Новодністровській ОТГ . Чекаємо на дату позачергових виборів від ЦВК.

    Сьогодні отримав звернення від Сокирянського міського голови Василя Равлика. Ситуація схожа з Новодністровською - місцеві "козачата" роблять все, щоб не дати об'єднатись в спроможну потужну Сокирянську ОТГ.

    В хід іде адміністративний тиск з боку голови райради Василя Козака( це й зрозуміло, хто може спокійно дивитись як одноосібне володарювання тікає як вода поміж пальці ), погрози залишити бюджети громад від податкових надходжень( цікаво , а посадова особа місцевого самоврядування може бути власником або керівником підприємств? питання риторичне ) та відверта бездіяльність новопризначеного голови РДА Петра Бескупського ( нагадую з випробувальним терміном, який гадаю навіть не треба чекати до кінця, все вже ясно).

    Одразу повідомлю опонентів, які кинуться рятувати реноме господарника та ґазди Василя, всі ці факти вказані у зверненні до мене, не в анонімках і не в чиїсь хворій уяві, до якої ви будете апелювати у своїх численних коментах. Нарешті сталося те, про що я не один рік казав при кожній зустрічі з мешканцями Сокирянщині. Годі терпіти, годі мовчати, годі боятись. Успішний приклад створення та переможної боротьби за краще майбутнє Новодністровської ОТГ їх надихнув. І їх вже не зупинить жодний чиновник ретроград !!! А обласна влада повинна дослідити всі ці факти і , в разі підтвердження, винні повинні понести справедливе покарання. Як на мене, уважно читаючи рядки звернення і реально відслідковуючи ситуацію в Сокирянському районі мого 204-го округу бачу підстави і в зверненні до правоохоронних органів. Зачекаю лиш на реакцію з обласного центру.

    Окрема подяка уряду Арсенія Яценюка та Володимира Гройсмана за початок та продовження реформи по децентралізації влади в нашій країні .

    На прикладі Сокирянського району ми бачимо її позитив. І справа не в грошах та повноваженнях. Справа в відродженні права на власний вибір та його захист !!! Це не мої слова, цитував прогресивну частину громади!!!"


    "Продовжуємо далі впроваджувати реформу по децентралізації влади в Україні." - Максим Бурбак
    "Продовжуємо далі впроваджувати реформу по децентралізації влади в Україні." - Максим Бурбак


    Похожие новости
  • Ігор Жданов: У кожній об’єднаній територіальній громаді мають бути штатні фахівці, відповідальні за молодіжну політику і спорт
  • Представники влади повинні мати лише українське громадянство, – Максим Бурбак (відео)
  • На Херсонщині розпочинається виборча кампанія
  • Максим Бурбак: Влада повинна запропонувати конкретний план деокупації Криму та Донбасу (відео)
  • "Народний фронт" ініціює відміну оподаткування пенсій, - Максим Бурбак

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
15 ноябрь Херсонська команда "Народного фронту" масштабну агітаційну роботу

28 октябрь З Днем автомобіліста і дорожника! - Максим Бурбак

26 октябрь Цікаву відписку отримав від Управління держпраці - Максим Бурбак

23 октябрь В Комітеті виборців України порахували як депутати відвідували засідання парламенту - Максим

22 октябрь В 7-й раз Хотинська центральна районна лікарня отримує гуманітарний вантаж - Максим Бурбак

Топ новини