Каховка
» » Наше головне завдання – втілення європейських цінностей і стандартів у життя кожного українця, - Олександр Турчинов

    Наше головне завдання – втілення європейських цінностей і стандартів у життя кожного українця, - Олександр Турчинов


    Наше головне завдання - втілення європейських цінностей і стандартів у життя кожного українця, заявив Секретар РНБО України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов, відкриваючи разом з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим та керівництвом Полтавської області новий регіональний сервісний центр. ГУНП Полтавської області також отримало електромобілі, правоохоронцям вручили сертифікати та ключі від квартир.

    Олександр Турчинов наголосив, що головним завданням нині є запровадження європейських стандартів в усіх сферах життя України.

    «Для нас головне - щоб кожен українець міг побачити і відчути Європу не тільки в країнах ЄС, а й в Україні, щоб вона не тільки географічно, а реально стала частиною могутньої, красивої Європи», - сказав Секретар РНБО України.

    У цьому контексті Олександр Турчинов зазначив, що саме Міністерство внутрішніх справ у складних умовах військового протистояння першим з відомств сектору безпеки і оборони «пішло шляхом реформ, перетворившись на цивільне міністерство, започаткувавши зручні для людей сервіси». За його словами, «нові європейські стандарти стають частиною повсякденного життя».

    «Безпека наших громадян - головне завдання нової української поліції, яка крок за кроком впевнено зміцнює свої позиції, - сказав він. - Впевнений, що і технічне забезпечення поліцейських, і вирішення їх соціально-побутових питань зміцнює безпеку держави, але головна оцінка, яку мають отримати МВС і Національна поліція, - це довіра і повага громадян».

    Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов 23-24 червня перебуває з робочою поїздкою у Полтавській та Харківській областях. У Харківській області він відвідає ДП «Завод ім. В. О. Малишева», ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О. О. Морозова», візьме участь у роботі розширеного засідання військової ради Національної гвардії України. У суботу, 24 червня, Секретар РНБО України візьме участь у церемонії випуску офіцерів Національної академії Національної гвардії України, а також у відкритті оновленого відділу прикордонної служби «Тополя» Харківського прикордонного загону.

    джерело НФ


    Похожие новости
  • Секретар РНБО України Олександр Турчинов провів зустріч з заступником Генерального секретаря НАТО К. Грантом
  • Олександр Турчинов провів зустріч з Надзвичайним і повноважним Послом КНР в Україні Ду Веєм
  • Олександр Турчинов: Ми приречені на перемогу
  • Олександр Турчинов: Підписавши указ про визнання паспортів та інших документів так званих ЛНР та ДНР, Путін вийшов з Мінського процесу
  • Олександр Турчинов: РФ активізувала перекидання на територію окупованого Донбасу військової техніки, зброї та військовослужбовців

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
  • 29 апрель

    Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

    Херсонський міський суд продовжив на два місяці термін утримання під вартою Петра Михальчевський, колишньому "міністру охорони здоров'я" анексованого

    Подробнее 0
Новi статтi
29 апрель У Херсоні маленька дівчинка випала з вікна багатоповерхівки

29 апрель Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

29 апрель З 14 травня в Генічеському районі почне патрулювання поліція Криму

29 апрель Проїзд на відкриття туристичного сезону на Кам'янській Січі буде безкоштовним

28 апрель У Каховці двоє малюків опинилися замкненими в будинку

Топ новини