Каховка
» » Підсумки візиту Міністра юстиції України Павла Дмитрович Петренка на Херсонщину

    Підсумки візиту Міністра юстиції України Павла Дмитрович Петренка на Херсонщину


    27 липня 2017 року на Херсонщину з робочим візитом завітав Міністр юстиції України Павло Петренко. Ранок у нашому місті Павло Дмитрович розпочав із зустрічі з представниками місцевих засобів масової інформації. Журналісти мали нагоду «за чашкою кави» поспілкуватись з Міністром юстиції про результати діяльності, дію сервісів, послуг та проектів Мін’юсту.
    Після чого завітав до пологового відділення пологового будинку Суворовського району ім. З.С.Клименко м.Херсона, де вручив перші документи маленьким українцям. Батьки 5 новонароджених, серед яких 1 двійня, отримали свідоцтва про народження малюків безспосередньо у пологовому будинку. Наступним пунктом у насиченому графіку Міністра стала зустріч з аграріями Херсонщини, де обговорювали проблемні питання сектору та шляхи їх вирішення. За результатами обговорення, Павло Петренко ініціював створення на базі органів юстиції у великих аграрних областях оперативні штаби із залученням представників аграрного бізнесу.
    Далі Міністр юстиції поспілкувався з громадянами на базі інформаційно-консультативного пункту утвореного спільно Головним територіальним управлінням юстиції у Херсонській області та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області, який розташований у самому центрі міста біля Площі Свободи. У такому пункті бажаючий може отримати первинну юридичну консультацію, а також дізнатись адреси найближчих центрів та бюро безоплатної правової допомоги.
    Після чого у приміщенні прес-клубу «Новий день» відбулась прес-конференція за підсумками візиту на Херсонщину, яка розпочалась із звітування начальника Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Костянтина Хутковського про роботу органів юстиції в регіоні у І півріччі. Серед основних досягнень області – успіх функціонування пілотних проектів Мін’юсту:
    - Херсонська область за показниками І півріччя займає 1 місце по Україні по зверненням через Веб-портал.
    - за перше півріччя 2017 року 55% свідоцтв про народженя видано у пологових будинках (від загальної кількості зареєстрованих народжень у відділах, які надають таку послугу).
    - Батьки більше 1000 немовлят у І півріччі поточного року отримали документи про реєстрацію місця проживання новонародженої дитини через органи ДРАЦС під час проведення державної реєстрації народження дитини.
    - Наразі у м. Херсон 21% шлюбів реєструються у рамках пілотного проекту «Шлюб за добу».
    - На Херсонщині також активно ведеться боротьба з таким негативним явищем, як рейдерство. У цьому місяці завдяки оперативному реагуванню та своєчасному втручанню в ситуацію фахівців Головного територіального управління юстиції у Херсонській області попереджено рейдерське захоплення 5 гектар приморського пляжу, який розташований у с. Залізний Порт.
    Далі журналісти мали нагоду поспілкуватись з Міністром юстиції України та з мешканцями нашої облласті, які отримали реальну безоплатну правовову допомогу.
    Робочий візит Міністра юстиції завершився прямим ефіром та телеканалі «Скіфія». Де Павло Дмитрович підвів підсумки візиту на Херсонщину. «Маємо результати, завдяки яким будуємо плани майбутньої роботи у регіоні», - зазначив Міністр.

    Підсумки візиту Міністра юстиції України Павла Дмитрович Петренка на Херсонщину
    Підсумки візиту Міністра юстиції України Павла Дмитрович Петренка на Херсонщину


    Похожие новости
  • НА ХЕРСОНЩИНІ БУДЕ СТВОРЕНО ОПЕРАТИВНИЙ ШТАБ ДЛЯ ЗАХИСТУ АГРАРІЇВ ВІД РЕЙДЕРСЬКИХ ЗАХОПЛЕНЬ ЗЕМЕЛЬ ЧИ ЗБІЖЖЯ, - ПАВЛО ПЕТРЕНКО
  • Понад 1000 батьків оформили державну допомогу при народженні дитини, не виходячи з пологового будинку
  • В Каховці вже 205 пар щасливих батьків отримали перший документ свого малюка в пологовому будинку
  • Павло Петренко презентував послугу онлайн оформлення державної допомоги при народженні дитини (відео)
  • Павло Петренко презентував запуск проекту «Онлайн будинок юстиції» на всеукраїнському рівні

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
09 январь За рік в ДТП в Херсоні загинули 34 людини, 420 отримали травми

09 январь Небезпека і наркотики. Як проводять дозвілля херсонські підлітки

09 январь У Каховці оглядини нареченої закінчилися масовим отруєнням

09 январь У Новій Каховці підпалили автомобіль

09 январь У Новій Каховці група хлопців відібрала телефон у перехожого

Топ новини