Каховка
» » Під час Генасамблеї ООН Україна підніматиме питання порушення прав людини в окупованих Росією Криму та на Донбасі, - Георгій Логвинський

    Під час Генасамблеї ООН Україна підніматиме питання порушення прав людини в окупованих Росією Криму та на Донбасі, - Георгій Логвинський


    Українська делегація під час засідання Генеральної асамблеї ООН підніматиме питання порушення прав людини в окупованих Російською Федерацією Криму та Донбасі і не допустить зняття цих проблем з обговорення на міжнародному рівні, як того добивається Росія.

    Про це заявив Віце-президент ПАРЄ, Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, представник фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський у вівторок в ефірі одного з телеканалів.

    Він зазначив, що російська агресія відбувається не лише на Сході України, але й на міжнародному та дипломатичному рівнях.

    «Росія усіма шляхами намагається довести, що вона, перш за все, європейський та американський партнер у військовій, економічній галузях, а те що відбувається в Україні – це «наслідки політичної гри, яка не повинна впливати на світову спільноту». І таким чином Росія намагається зробити (з конфлікту в Україні, - Ред.) щось на кшталт Нагорного Карабаху, Придністров’я, тобто – зробити заморожений конфлікт. Це намагання Російської Федерації», - пояснив народний депутат.

    При цьому він наголосив, що в таких умовах завдання України – порушувати питання окупації Криму та Донбасу на будь-якій міжнародній зустрічі і «не лише захищати власні інтереси, а ще й атакувати Російську Федерацію шляхом введення ефективних механізмів впливу на неї, передусім, - це санкції, які б’ють по карману Путіна та його підлеглих».

    «Тому будь-який наш виступ на такій поважній міжнародній арені, як Генеральна асамблея ООН, безперечно, дуже важливий», - підкреслив представник фракції «Народний фронт».

    Він також додав, що Мустафа Джемілєв виступатиме з доповіддю щодо порушення прав людини та гуманітарного права на окупованих територіях України.

    «Росія під приводом міжнародного контингенту (на Донбасі, - Ред.), фактично, хоче будувати власні плани щодо зняття з повістки міжнародної спільноти питання України, питання Криму та інших проблем. Ми все зробимо для того, щоб це не відбулося. Ми будемо піднімати питання, яким ще чином відреагувати на порушення прав людини, які відбуваються в Криму та на Донбасі», - заявив Георгій Логвинський.

    Як відомо, 12 вересня у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку відкрилася 72-а сесія Генеральної Асамблеї ООН.



    джерело НФ


    Похожие новости
  • ЄСПЛ підтримав позов України про порушення Росією прав людини в Криму
  • Українська делегація в ПАРЄ зірвала план Росії щодо зняття міжнародних санкцій, - Георгій Логвинський
  • Рішення Комітету міністрів Ради Європи по Криму посилить санкції щодо РФ, - Георгій Логвинський
  • Віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський: Завдання української делегації - створити хвилю підтримки України (відео)
  • Георгій Логвинський у ПАРЄ: Наші солдати гинуть не лише за Україну, а й за Європу (відео)

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
27 декабрь Українці в листопаді залишили на автозаправках 9,87 млрд грн.

27 декабрь У Херсоні шахрай під виглядом завгоспа лікарні обдурив бізнесмена

27 декабрь У Новій Каховці домушники винесли з квартири весь алкоголь

27 декабрь На Херсонщині судили студентку, яка вилаяла вахтера в гуртожитку

27 декабрь У Скадовську ввечері горів автомобіль

Топ новини