Каховка
» » Олександр Турчинов: Співпраця з приватними підприємствами оборонного сектору є важливою складовою у протистоянні агресору

    Олександр Турчинов: Співпраця з приватними підприємствами оборонного сектору є важливою складовою у протистоянні агресору


    Олександр Турчинов: Співпраця з приватними підприємствами оборонного сектору є важливою складовою у протистоянні агресору

    Перший Всеукраїнський форум приватних підприємств оборонної промисловості - важливий крок, який зміцнює оборону нашої країни.

    На цьому наголосив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів партії "Народний фронт" Олександр Турчинов в інтерв’ю журналістам після відкриття Форуму у четвер у Києві.

    Олександр Турчинов нагадав, що співпраця з підприємствами приватного сектору розпочалася з перших днів протистояння агресору.

    Секретар РНБО України підкреслив, що сьогодні, з одного боку, створюється система кооперації між державними оборонними підприємствами і підприємствами оборонного сектору, з іншого - приватні підприємства «дають поштовх до конкуренції». «В результаті покращується якість продукції і зменшується її ціна», - сказав Олександр Турчинов. Він також назвав дуже важливим те, що приватні підприємства активно працюють над розробкою перспективних зразків нової військової техніки і зброї.

    За його словами, значна частина Державного оборонного замовлення виконується саме приватними підприємствами оборонної промисловості.

    На переконання Секретаря РНБО України, кооперація державних і недержавних підприємств оборонного комплексу «дасть нам нову якість, яка можлива тільки на науковій базі». «Інтеграція науки в оборонну промисловість є запорукою ефективних результатів», - заявив він, додавши, що Україна і досі змушена розраховувати виключно на власні сили на шляху ремілітаризації країни.

    «Україна сьогодні – форпост Європи, який стримує просування агресора на Захід. Тому сильна українська армія, сильний український оборонний комплекс – запорука безпеки усієї Європи», - заявив Олександр Турчинов.

    Секретар РНБО України також наголосив на важливості вирішення на законодавчому рівні питання корпоратизації державних оборонних підприємств і входження до цих підприємств приватного капіталу, як вітчизняного, так і закордонного. «Це буде нова якість, нова форма, це забезпечить нам перспективу розвитку», - сказав він.



    джерело НФ


    Похожие новости
  • Наше головне завдання – втілення європейських цінностей і стандартів у життя кожного українця, - Олександр Турчинов
  • Секретар РНБО України Олександр Турчинов провів зустріч з заступником Генерального секретаря НАТО К. Грантом
  • Олександр Турчинов: Українська зброя має попит на світових ринках (відео)
  • Олександр Турчинов: Сьогодні відбулись успішні запуски ракет (відео)
  • Олександр Турчинов: РФ активізувала перекидання на територію окупованого Донбасу військової техніки, зброї та військовослужбовців

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
  • 29 апрель

    Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

    Херсонський міський суд продовжив на два місяці термін утримання під вартою Петра Михальчевський, колишньому "міністру охорони здоров'я" анексованого

    Подробнее 0
Новi статтi
29 апрель У Херсоні маленька дівчинка випала з вікна багатоповерхівки

29 апрель Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

29 апрель З 14 травня в Генічеському районі почне патрулювання поліція Криму

29 апрель Проїзд на відкриття туристичного сезону на Кам'янській Січі буде безкоштовним

28 апрель У Каховці двоє малюків опинилися замкненими в будинку

Топ новини