Каховка
» » Святослав Шевчук у Варшаві: спитайте в Яценюка, як позбавитися залежності від російського газу

    Святослав Шевчук у Варшаві: спитайте в Яценюка, як позбавитися залежності від російського газу


    Святослав Шевчук у Варшаві: спитайте в Яценюка, як позбавитися залежності від російського газу


    "Війна триває, попри те, що заголовки ЗМІ в Західній Європі уже не говорять про це", - сказав під час міжнародної конференції "Революція, війна та її наслідки", що проходила 16 березня у Варшаві (Польща), голова Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) Святослав Шевчук.

    Про це повідомляє Еспресо.TV.

    "Хочу підкреслити, що ми маємо допомагати собі самі, підтримувати одне одного, адже якщо ти можеш покластися на себе, то зможеш розраховувати на допомогу сусідів та друзів", - зазначив він.

    Глава УГКЦ подякував всім тим, хто в Європі на багатьох рівнях пропонував свою допомогу, зокрема через впровадження санкцій проти Російської Федерації, і через це сам зазнає збитків.

    "Але дозвольте нагадати вам, в Україні ще гинуть молоді люди, війна триває, попри те, що заголовки ЗМІ в Західній Європі уже не говорять про це", - сказав він.

    Він закликав європейських політиків, приймаючи рішення, зважувати політичні та економічні питання, і пам’ятати, що на шальках терезів - людські життя в Україні.

    Одним із таких рішень він назвав питання відмови від російського газу.

    "Якщо в країнах ЄС ви піднімаєте питання, чи можна повністю відмовитися від російського газу, запросіть колишнього прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. Він розповість вам, як це можливо. До 2014 було важко знайти країну, яка була б настільки залежна від російського газу й нафти. Україна була дуже залежна. Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк та його уряд довели, що від цієї залежності можна позбавитися", - наголосив він.

    З відомих політиків у конференції "Революція, війна та її наслідки" брали участь 45-й президент Франції Франсуа Олланд та прем‘єр-міністр України 2014-2016 рр. Арсеній Яценюк.


    Похожие новости
  • Голова Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) Святослав Шевчук про війну, підтримку один одного, російський газ та рішення Арсенія Яценюка.
  • Арсеній Яценюк у Варшаві про українсько-польські відносини: Не можемо жити тільки історією. Маємо жити майбутнім, і творити це майбутнє (фото, відео)
  • Польща прийняла 1,5 млн українців
  • "Рішення російського суду про заочний арешт Арсенія Яценюка - це продовження гібридної війни Росії проти України!" - Ігор Пастух
  • Росія намагається впливати на українських політиків через сфабриковані справи, - Андрій Тетерук (відео)

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
22 март Максим Бурбак: Вибори російського президента нелегітимні як і їх результат (відео)

22 март Водій вантажівки засипав кукурудзою трасу

22 март Добровільне об'єднання громад дозволить скоротити армію чиновників, - Максим Бурбак (відео)

22 март У липні в Скадовську відбудеться дитячий фестиваль

22 март Через аномальну погоду страждають журавлі

Топ новини