Каховка
» » Арсеній Яценюк: Лідерство вільного світу повинно перемогти будь-які фейкові новини

    Арсеній Яценюк: Лідерство вільного світу повинно перемогти будь-які фейкові новини


    Арсеній Яценюк: Лідерство вільного світу повинно перемогти будь-які фейкові новини

    Лідерство вільного світу повинно утвердити принципи демократії і свободи. Якщо цього лідерства не буде, диктатори знову відновлюватимуть сфери впливу - через кібератаки, інформаційні технології і неприкриту агресію, - наголосив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк, відкриваючи 11-й Київський безпековий форум у четвер, 12 квітня.

    Арсеній Яценюк підкреслив, що в окремих країнах-членах ЄС демократія отримала зараз нову назву - неліберальна демократія: «Це точно означає те, що класичної демократії в нашому розумінні стає дедалі менше».

    «Обрані уряди в демократичних країнах мають в десятки разів менше влади, повноважень і відповідальності у порівнянні з тоталітарними урядами і диктаторськими урядами. Обрані національні уряди і президенти інколи мають менше повноважень, ніж Facebook чи Twitter. Інформаційний прогрес точно має більше впливу на світові процеси, ніж Рада Безпеки Організації Об'єднаних Націй», - сказав він.


    Під загрозою ключові цінності світу, наголосив лідер «Народного фронту»: «Громадяни всіх наших країн, потерпають від нового виду політичної зброї – інформаційних технологій, які проникають в уми людей з фейковими новинами, мовою ненависті. З тим, щоби заволодівати думками і голосом наших громадян, щоби руйнувати демократію зсередини. На цьому фоні піднімаються такі, як Путін та Кім Чен Ин».

    «Саме тому зараз світ стоїть перед дуже великими викликами, як і влада в кожній країні. Лідерство вільного світу повинно замінити будь-які фейкові новини. Лідерство вільного світу повинно утвердити принципи демократії і свободи в світі. Переконати громадян в тому, що обрані лідери ідуть правильним шляхом, і відновити довіру своїх громадян до законно обраної влади», - підкреслив Арсеній Яценюк.

    «Якщо цього лідерства не буде, диктатори будуть знову відновлювати сфери впливу. Раніше сфери впливу відновлювали через переговори, закриті чи відкриті. Зараз нові технології - сфери впливу відновлюють через кібератаки, інформаційні технології і неприкриту агресію. Це те, що зробила Росія по відношенню до України, по відношенню до Грузії та Молдови. Це те, що російський президент робить сьогодні в Сирії. Це право сили, а не сила права», - наголосив лідер «Народного фронту».


    Щорічний міжнародний захід «Київський Безпековий Форум», започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» у 2007 році, є платформою для дебатів із найактуальніших питань безпеки в Європі та Чорноморському регіоні.

    Тема цьогорічного Форуму, що проходить в Києві 12-13 квітня – «План реГЕНЕРАЦІЇ для безпечного майбутнього». Понад 400 міжнародних і українських лідерів, представників політичних, ділових та громадських кіл із понад 20 країн світу обговорять глобальні безпекові тенденції та виклики в сучасних міжнародних відносинах та важливість України для регіональної та європейської безпеки та демократії.

    Програма Форуму: https://ksf2018.openukraine.org/ua/agenda

    Пряму трансляцію Форуму дивіться на сайті: https://ksf2018.openukraine.org/ua
    Джерело: Народний Фронт


    Похожие новости
  • Арсеній Яценюк зустрівся з Міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд
  • Арсеній Яценюк привітав Ангелу Меркель з перемогою її партії на парламентських виборах у ФРН
  • Арсеній Яценюк привітав схвалення Президентом США нових санкцій проти Росії та закликав ЄС об'єднатися проти путінської загрози
  • Арсеній Яценюк зустрівся з депутатом Європарламенту Елмаром Броком
  • Арсеній Яценюк у Лондоні: Вільний світ не збирається шукати точки дотику з Росією за рахунок України (відео)

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
15 ноябрь Херсонська команда "Народного фронту" масштабну агітаційну роботу

28 октябрь З Днем автомобіліста і дорожника! - Максим Бурбак

26 октябрь Цікаву відписку отримав від Управління держпраці - Максим Бурбак

23 октябрь В Комітеті виборців України порахували як депутати відвідували засідання парламенту - Максим

22 октябрь В 7-й раз Хотинська центральна районна лікарня отримує гуманітарний вантаж - Максим Бурбак

Топ новини