Каховка
» » Максим Бурбак: Створення Антикорупційного суду - це вирішальний крок у впровадженні антикорупційного пакету реформ (відео)

    Максим Бурбак: Створення Антикорупційного суду - це вирішальний крок у впровадженні антикорупційного пакету реформ (відео)


    Максим Бурбак: Створення Антикорупційного суду - це вирішальний крок у впровадженні антикорупційного пакету реформ (відео)

    Фракція "Народний фронт" відстоює якнайшвидше прийняття закону про Вищий антикорупційний суд.

    Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак.

    "Ми переконані, що питання створення Антикорупційного суду – це питання економічної та політичної стабільності держави. І це вимога, яка вже давно була висунута нашими партнерами і на яку Україна погодилась, поступово впроваджуючи антикорупційні реформи", - наголосив він.

    "Згадайте що було зроблено за ці 4 роки з антикорупційного пакету реформ? Ми створили НАЗК, НАБУ, систему Prozorro, яка суттєво заощаджує використання бюджетних коштів під час закупівель. Ввели електронне декларування статків посадовими особами, народними депутатами. Внесли зміни в Конституцію щодо нових судів, сформували новий Верховний Суд. Спростили дозвільні процедури, внесли зміни в законодавство про приватизацію, зменшили єдиний соціальний внесок, що слугувало виведенню з тіні зарплатні, яку виплачували в конвертах. Дерегуляція бізнесу", - нагадав Максим Бурбак.


    Він підкреслив, що прийняття закону про створення Вищого антикорупційного суду є важливою складовою антикорупційного пакету реформ.

    Максим Бурбак також нагадав, що створення Антикорупційного суду – це також і вимога МВФ.

    "Без подальшої співпраці з МВФ і доступу до інших джерел кредитування, пов’язаних з програмою МВФ, в країні буде економічний колапс. Щоби вберегти країну від дефолту, як це зробив Прем’єр Яценюк в 2014-2015 рр., необхідно продовжувати курс реформ уряду Яценюка. Альтернативи цьому курсу немає", - підкреслив Максим Бурбак.


    Він також наголосив, що фракція "Народного фронту" наполягає, аби в доопрацьованому законопроекті були враховані рекомендації наших міжнародних партнерів.

    "Щоб дисциплінувати процес, давайте надамо можливість профільному комітету успішно завершити консультації з міжнародними партнерами та підготувати узгоджений документ до остаточного голосування. Ми виконаємо свій обов’язок. "Народний фронт" проголосує за такий законопроект, і ми зробимо ще один безпрецедентний крок - створимо Антикорупційний суд", - резюмував керівник фракції.


    Джерело


    Похожие новости
  • Позиція «Народного фронту» в питанні про Вищий антикорупційний суд базується на рекомендаціях Венеційської комісії, – Максим Бурбак (відео)
  • "Народний фронт" підтримує створення Антикорупційного суду, – Андрій Тетерук (відео)
  • “Народний фронт” підтримав законопроект про Вищий антикорупційний суд
  • Максим Бурбак відкликав підпис під законопроектом 7362, щоб пришвидшити антикорупційну реформу
  • «Народний фронт» закликає прискорити ухвалення антикорупційного судочинства, - Андрій Помазанов (відео)

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
15 ноябрь Херсонська команда "Народного фронту" масштабну агітаційну роботу

28 октябрь З Днем автомобіліста і дорожника! - Максим Бурбак

26 октябрь Цікаву відписку отримав від Управління держпраці - Максим Бурбак

23 октябрь В Комітеті виборців України порахували як депутати відвідували засідання парламенту - Максим

22 октябрь В 7-й раз Хотинська центральна районна лікарня отримує гуманітарний вантаж - Максим Бурбак

Топ новини