Каховка
» » Депутатське звернення Фищуку, про призначення позачергових виборів в Чернівецької міської ради

    Депутатське звернення Фищуку, про призначення позачергових виборів в Чернівецької міської ради


    Депутатське звернення Фищуку, про призначення позачергових виборів в Чернівецької міської ради

    Максим Бурбак на своїй сторінці в соціальній мережі facebook повідомив про те, що: -Сьогодні направили з Миколою Федоруком
    відкрите депутатське звернення голові ОДА Фищуку. Вимагаємо аби він не відмовчувався, а скористався своїм правом і забезпечив законність і порядок, додержання прав і свобод громадян і терміново порушив перед Верховною Радою України питання про дострокове припинення повноважень Чернівецької міської ради та призначення її позачергових виборів.

    "?Відповідно до ст.2 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» місцеві органи державної виконавчої влади в межах відповідної територіальної одиниці забезпечують виконання Конституції, законів України, законність і порядок, додержання прав і свобод громадян.
    ?26 липня 2018 року в області відбулось безпрецедентне порушення конституційних прав громадян області - мешканців м.Чернівці. Група депутатів-запроданців від «Рідного міста», в зговорі з фракціями «Батьківщини», «Свободи», «Народного контролю» та «Самопомочі» у міській раді здійснили факт «зґвалтування місцевого самоврядування» - достроково припинили повноваження Чернівецького міського голови Олексія Каспрука.
    ?Прийняте ними рішення не містить в собі жодних чітких посилань на те, які саме обставини, передбачені ст.79 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», слугували підставою для дострокового припинення повноважень міського голови.
    ?На час прийняття рішення були відсутні докази притягнення його до кримінальної, адміністративної чи дисциплінарної відповідальності, по відношенню до чернівецького міського голови не приймались рішення про висловлення йому недовіри депутатським корпусом чи визнання його роботи незадовільною.
    ?Впевнені, що судові органи приймуть правильне рішення і незабаром Олексій Каспрук буде поновлений на посаді Чернівецького міського голови так, як були поновлені на своїх посадах міські голови Ужгорода та Миколаєва.
    ?Разом з тим, в цій ситуації викликає стурбованість безпринципова, споглядальна позиція обласної адміністрації, Ваша, Олександре Георгійовичу, як її голови. Завчасно володіючи інформацією про наміри фірташівських прихвоснів вчинити акт самосуду над міським головою обласного центру, Ви, як гарант законності на теренах області, ні разу не висловили своєї позиції, не зустрілись з депутатським корпусом Чернівецької міської ради, не стали на захист інтересів громади міста Чернівці.
    ?Ми, народні депутати України, мешканці Чернівців, яким не байдужа подальша доля міста, звертаємось до Вас з вимогою забезпечити законність і порядок, додержання прав і свобод громадян та скористатись своїм правом, передбаченим ч.4 ст.78 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», терміново порушити перед Верховною Радою України питання про дострокове припинення повноважень Чернівецької міської ради та призначення її позачергових виборів.

    ?Народні депутати України: ????М. Федорук,
    ???????М.Бурбак". - написав він.


    Похожие новости
  • Отримав звернення від громадян щодо фінансування програми лікування за кордоном - Максим Бурбак
  • Наостанок прийняли Постанову про Звернення Верховної Ради України до Діючого головування в ОБСЄ - Максим Бурбак
  • На мою вимогу сьогодні було скликано позачергове засідання Антирейдерського штабу - Максим Бурбак
  • Максим Бурбаку звернувся сьогодні до Спікера парламенту Андрія Парубія
  • Максим Бурбак про те як відвідав Герцу та Цурень

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
15 ноябрь Херсонська команда "Народного фронту" масштабну агітаційну роботу

28 октябрь З Днем автомобіліста і дорожника! - Максим Бурбак

26 октябрь Цікаву відписку отримав від Управління держпраці - Максим Бурбак

23 октябрь В Комітеті виборців України порахували як депутати відвідували засідання парламенту - Максим

22 октябрь В 7-й раз Хотинська центральна районна лікарня отримує гуманітарний вантаж - Максим Бурбак

Топ новини