Каховка
» » Арсеній Яценюк у Лондоні: Вільний світ не збирається шукати точки дотику з Росією за рахунок України (відео)

    Арсеній Яценюк у Лондоні: Вільний світ не збирається шукати точки дотику з Росією за рахунок України (відео)



    «Спільні точки дотику з Росією ніхто не збирається шукати за рахунок України – це мій основний висновок сьогодні у Великобританії», - наголосив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час спілкування з журналістами в рамках робочого візиту до Лондона.

    Арсеній Яценюк зазначив, що вже провів зустрічі з міністром у справах Європи та Північної і Південної Америки сером Аланом Дунканом, парламентарями, високими представниками офісу Прем'єр-міністра Великої Британії, а також Міністерства закордонних справ.

    «Всі очікували, що після виборів у Сполучених Штатах відношення вільного світу до Росії кардинально зміниться, і Росія очікувала зняття санкцій. Що означає зняття санкцій? Це означає те, що Росія може робити далі те, що вона робила. Що означає сьогоднішня поведінка Сполучених Штатів, Великобританії і всього вільного світу? Означає те, що санкції зараз знімати ніхто не буде. Санкції можуть бути зняті тільки в тому випадку, якщо Україна відновить свою територіальну цілісність», - підкреслив лідер «Народного фронту».

    «Послідовність повинна бути наступною. Якщо Росія забирається геть з України, якщо виконується повністю мирний план і Україна відновлює свою територіальну цілісність, Росія перестає порушувати міжнародне законодавство, то об'єктивно, що країни вільного світу, і в тому числі Великобританія, повинні знайти спільні точки дотику з Росією. В тому числі і в питаннях Сирії, боротьби з глобальним тероризмом, боротьби з розповсюдженням ядерної зброї», - зазначив Арсеній Яценюк.

    «Але спільні точки дотику з Росією ніхто не збирається шукати за рахунок України – це мій основний висновок сьогодні у Великобританії», - підкреслив він.

    Водночас Арсеній Яценюк нагадав слова Прем’єр-міністра Великобританії Терезії Мей: «Вона дуже чітко сказала в Філадельфії про те, що з Росією треба говорити з позиції сили. Це її пряма цитата».


    Похожие новости
  • Арсеній Яценюк у Мюнхені: Росія має нести відповідальність за невиконання не лише «Мінська», а й Великого договору і Статуту ООН (відео)
  • Арсеній Яценюк: «Переломний момент» - це фільм про реальних героїв та правду про Україну (фоторепортаж, відео)
  • Арсеній Яценюк: Заява Дональда Трампа про припинення агресії Росії та повернення Криму Україні - важливий крок на підтримку нашої держави
  • Арсеній Яценюк про заяви Лаврова: Турбота Росії про устрій сусідніх держав – це турбота озброєного бандита. Забирайтеся геть з України!
  • Арсеній Яценюк: Країни-підписанти Будапештського меморандуму мають стати учасниками Мінського процесу (відео)

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
  • 29 апрель

    Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

    Херсонський міський суд продовжив на два місяці термін утримання під вартою Петра Михальчевський, колишньому "міністру охорони здоров'я" анексованого

    Подробнее 0
Новi статтi
29 апрель У Херсоні маленька дівчинка випала з вікна багатоповерхівки

29 апрель Суд продовжив термін утримання під вартою Петра Михальчевський

29 апрель З 14 травня в Генічеському районі почне патрулювання поліція Криму

29 апрель Проїзд на відкриття туристичного сезону на Кам'янській Січі буде безкоштовним

28 апрель У Каховці двоє малюків опинилися замкненими в будинку

Топ новини