Каховка
» » Сергій Пашинський: Рішення РНБО про блокаду є відповіддю на дії ОРДЛО (відео)

    Сергій Пашинський: Рішення РНБО про блокаду є відповіддю на дії ОРДЛО (відео)


    Сергій Пашинський: Рішення РНБО про блокаду є відповіддю на дії ОРДЛО (відео)

    Рішення Ради національної безпеки і оборони України про припинення переміщення вантажів через лінію зіткнення стало відповіддю на блокади в угоду інтересам олігарха Курченка та передбачає створення груп контролю за участю волонтерів і силовиків за товарообігом між окупованими територіями та підконтрольними Україні.

    Про це на засіданні Комітету з питань національної безпеки та оборони заявив Голова комітету, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський.

    "Кілька місяців тому група людей, яка називала себе патріотами-активістами, під святими лозунгами звільнення усіх полонених заблокувала залізничне сполучення із окупованими Росією територіями. Через декілька днів певним чином ця концепція помінялася і блокаду продовжили вже під іншими лозунгами: "ні торгівлі на крові" та іншими закликами", - сказав Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони.

    "Ми всі знаємо, що у результаті цього, це офіційна інформація, підтверджена і російськими найманцями, що керівником більшості підприємств прибуткових на території ОРДЛО став такий собі Курченко. Ні для кого не є секретом, що Курченко працює на ФСБ Росії, а сама історія з блокадою призвела до того, що фонди ФСБ, фонди нечисті, які їх обслуговують, значно поповнилися", - наголосив Пашинський.

    Народний депутат нагадав, що з 1 березня Курченко, Захарченко і Плотницький оголосили про "націоналізацію" підприємств, які платили податки до бюджету України. В тому числі і податки на військовий збір. В результаті цього на сьогодні українські власники не контролюють ці підприємства.

    "У зв'язку з цим РНБО прийняло рішення про повну товарну блокаду до повернення підприємств з ОРДЛО під українську юрисдикцію. І я особисто категорично це підтримую, я вважаю, що це правильне рішення, яке дає нам змогу контролювати ситуацію. Ми не дозволимо поставити себе на коліна ні авантюристам, які бігають по нашій території, ні тим більше російським терористам", - додав Пашинський.

    Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони також заявив, що рішення РНБО передбачає громадський контроль над обігом товаропотоку між двома територіями.

    "Має бути сформована громадська рада і ми отримуємо чіткий прозорий контроль всіх цих процесів. Орієнтовно в п'ятницю Прем'єр-міністр збирає громадських активістів, проект постанови передбачає створення спільних груп по контролю за участю фіскальних підрозділів, СБУ та наших волонтерів-активістів. Це нормальний механізм", - резюмував Сергій Пашинський.


    источник НФ


    Похожие новости
  • Сергій Висоцький: Без вирішення енергетичних проблем ми даємо Росії ключі від нашої національної безпеки (відео)
  • Сергій Пашинський: Замість піару на армії депутатам треба підвищувати її боєздатність (відео)
  • «Народний фронт» домігся збільшення доплат учасникам АТО
  • Олександр Турчинов провів зустріч з Міністром національної оборони Литовської Республіки Р.Кароблісом
  • Завдяки програмі державного кредитування, військові заводи завантажені на 100%, - Вадим Кривенко

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
18 декабрь По Херсону провезли танки

18 декабрь У Новій Каховці назріла "сміттєва" проблема

18 декабрь Банківська система України встановила неприємний рекорд

18 декабрь Програма субсидій для малозабезпечених громадян буде продовжена на 2018 рік, - В’ячеслав

18 декабрь Платні дороги в Україні почнуть будувати не раніше 2019 року

Топ новини