Каховка
» » У Херсоні готуються до серійного випуску фінсько-українських комбайнів

    У Херсоні готуються до серійного випуску фінсько-українських комбайнів


    У Херсоні готуються до серійного випуску фінсько-українських комбайнів

    Для серійного випуску нового фінсько-українського зернозбирального комбайну Skif-280 Superior на Херсонському машинобудівному заводі вже готують конвеєрну лінію.

    Про це повідомив журналістам в місті Гола Пристань Херсонської області, де у п’ятницю урочисто відкрили новий зерноперевантажувальний термінал, збудований компанією “Нібулон”, голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв, повідомляє Укрінформ.

    “Це перший херсонсько-фінський комбайн, який побудований два тижні тому. Зараз вже компонується (на Херсонському машзаводі. – Ред.) конвеєрна лінія”, – розповів Гордєєв.

    Як він зазначив, “у цьому фінському комбайні 60% (комплектуючих. – Ред.) буде херсонського виробництва”.

    Голова ОДА також акцентував увагу на тому, що комбайн Skif-280 Superior “є конкуретний Джон Дірам (американським комбайнам John Deere. – Ред.) та іншим комбайнам, і його вартість дешевше на порядок в порівнянні з цими комбайнами”.

    Перший комбайн Skif-280 Superior було доставлено у місто Гола Пристань і презентовано учасникам урочистої церемонії відкриття нового зерноперевантажувального терміналу, серед яких були представники міністерства аграрної політики та продовольства України, міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Європейського банку реконструкції та розвитку, Міжнародної фінансової корпорації, дипломати європейських країн, інші офіційні особи.

    Як повідомляв Укрінформ, на Херсонському машинобудівному заводі стартувало виробництво зернозбирального комбайну Skif-280 Superior, який є версією фінського комбайну Sampo Rosenlew SR 3085 Superior. Проте на цьогорічну міжнародну агропромислову виставку “Агро-2017” Херсонський машзавод комбайн Skif-280 Superior не привіз – його не встигли підготувати до виставки і пообіцяли презентувати найближчим часом.

    Херсонський машинобудівний завод є одним з найстаріших вітчизняних підприємств сільгоспмашинобудування. ТОВ “Науково-виробниче підприємство “Херсонський машинобудівний завод” було створене у травні 2009 року на базі виробничих потужностей ТОВ “Херсонський машинобудівний завод”. У свою чергу, ТОВ “Херсонський машинобудівний завод” було створене на базі переданих йому у 2007 році основних фондів ВАТ “Херсонські комбайни”, яке започаткувало випуск в Україні вітчизняних зернозбиральних комбайнів “Славутич”. У 2010 році Херсонський машзавод почав виготовляти зернозбиральні комбайни “Скіф”, а в 2013 році спільно з компанією CLAAS (Німеччина) виготовив перші зернозбиральні комбайни “Скіф-Тукано”. Проте невдовзі випуск комбайнів “Скіф-Тукано” на Херсонському машзаводі було припинено.

    джерело рідна херсонщина


    Похожие новости
  • Перспективи альтернативної енергетики на Херсонщині
  • Центр реабілітації учасників бойових дій створять на Херсонщині
  • На Херсонщине начали производить финские комбайны
  • Гордєєв прокоментував ремонт доріг на Херсонщині
  • Запущено в роботу очисні споруди в Роздольному

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
  • 15 февраль

    У День закоханих херсонські молодята штурмують РАГСи

    У День святого Валентина херсонські молодята буквально штурмують РАГС. Так, сьогодні в Херсоні зареєструють десять шлюбів, а в звичайні дні церемоній

    Подробнее 0
Новi статтi
15 февраль У Києві відкривається масштабна фотовиставка Османа Карімова «75 відтінків Олега Ляшка»

15 февраль У День закоханих херсонські молодята штурмують РАГСи

15 февраль У магазинах на Арабатській стрілці можна купити страусині яйця

15 февраль У Каховці торгують несвіжими продуктами

15 февраль У Новій Каховці двоє безробітних пограбували секонд-хенд

Топ новини