Каховка
» » ФФУ виділить півмільйона євро на стадіон для кримської "Таврії" в Бериславі

    ФФУ виділить півмільйона євро на стадіон для кримської "Таврії" в Бериславі


    ФФУ виділить півмільйона євро на стадіон для кримської "Таврії" в Бериславі

    Глава Береславского райради Володимир Коновалов, який займається питаннями життєзабезпечення сімферопольської «Таврії» в Бериславі, розповів o планах щодо посилення команди і поділився останніми новинами з будівництва в Бериславі нового стадіону.

    «Як ви знаєте, ми починали в 2016 році c аматорів. Було поставлено завдання: бути кримському футболу на території Херсонської області рішенням губернатора нашої області Андрієм Гордєєвим і народного депутата Сергія Куніцина. Ми визначили, що кримський футбол буде базуватися в місті Бериславі. Для цього, як ви знаєте, ми зробили дуже багато - від готелю та харчування до реконструкції стадіону, яка відбулася завдяки депутату обласної ради Ігорю Кoлиxаеву. Він виділив гроші і ми зробили пластикові сидіння. Загалом, все привели в належний вигляд ".

    "На сьогоднішній день, ми c аматoрів перейшли у другу професійну лігу, де зайняли, як я вважаю, своє чесне і справедливе шосте місце (з дванадцяти). Зараз готуємося до весняної частини чемпіонату. Ми не хочемо бути на 6-7 місці, а хотіли бути хоча б в трійці призерів. Для цього, природно, потрібні кадри, тобто гравці. Сьогодні ведемо переговори з придбання гравців. Я думаю, що ми посилимося і до старту весняної частини чемпіонату у нас буде набагато сильніше команда.

    Ми також готуємо документи під будівництво нового сучасного стадіону c допомогою Федерації футболу України (ФФУ), завдяки Андрію Павелкo, Вадиму Кocтюченкo, Сергію Куніцину і, зрозуміло, нашому губернатору Андрію Гордєєва. На даний момент, документи знаходяться в фазі завершення - проектанти практично завершують свою роботу.

    Після чого всі необхідні документи надаються в ФФУ, яка виділяє нам під будівництво стадіону півмільйона євро. Як нам пообіцяв Сергій Куніцин, в 2018 році виділить ще додатково 10 млн гривень. Тобто, в 2018 році, як я думаю, у нас буде новий сучасний стадіон при в'їзді в місто Берислав », - цитує Коновалова офіційний сайт« Таврії ».


    Похожие новости
  • Стічні води продовжують забруднювати Джарилгачська затоку
  • У Бериславі провели акцію проти торгівлі людьми
  • На «Зелених хуторах Таврії» у Голопристанському районі рятувальники забезпечували пожежну безпеку
  • СК “Каховка” – володар Суперкубку Херсонської області по футболу!
  • Круглий стіл в Любимівці

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
25 январь В Асканії-Новій безвісти пропав учасник АТО

25 январь У Чаплинському районі на слизькій дорозі перекинулася "швидка"

25 январь Вчора на трасі під Каховської ГЕС фура перекрила рух

25 январь На українському ринку праці почався кадровий голод

25 январь На Херсонщині співробітники ГСЧС продовжують боротьбу з наслідками негоди

Топ новини