Каховка
» » Область готується до проведення Міжнародного форуму "АГРОПОРТ Південь Херсон 2018"

    Область готується до проведення Міжнародного форуму "АГРОПОРТ Південь Херсон 2018"


    Область готується до проведення Міжнародного форуму "АГРОПОРТ Південь Херсон 2018"

    22 грудня, в Херсонській облдержадміністрації відбулася прес-конференція щодо проведення Міжнародного форма АГРОПОРТ Південь Херсон 2018, який буде присвячений новим напрямкам розвитку аграрної сфери в Херсонській області. Захід передбачає виставку техніки і технологій для фермерства, демонстраційних показів, інвестиційної конференції, серії семінарів, круглих столів та зустрічей представників бізнесу.

    В рамках прес-конференції було підписано тристоронній Меморандум про співпрацю і партнерство між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою та ТОВ "Авіабренд". Документ передбачає організацію і проведення Міжнародного агропромислового форуму АГРОПОРТ Південь 2018 з 26 по 28 липня 2018 на території Міжнародного аеропорту "Херсон". У ньому планують взяти участь вищі посадові особи України, керівники АПК регіонів-партнерів, представники дипломатичного корпусу, керівники органів місцевого самоврядування, науковці, а також провідні представники ділових кіл Львівщини, Херсонській та Харківській області.

    "Чому серед всіх південних областей вибір провести АГРОПОРТ 2018 випав саме на Херсонську область пояснюється тим, що саме наш регіон є житницею України. Агропромисловий комплекс є таким, що найбільш динамічно і ефективно розвивається.

    Область має потенціал зрошення, налічується 427 тис га, це є підставою для отримання гарантованих врожаїв. Також Херсонщина протягом 10 років лідирує в Україні по виробництву плодово-овочево-баштанної продукції. Щорічно отримуємо 1,5 млн тонн плодово-овочевої продукції, 2,5 млн тонн зернових і близько 1 млн тонн технічних культур ", - зазначив Андрій Гордєєв.

    До того ж, останнім часом обласна влада велику увагу приділяють відродженню молочної галузі, модернізації переробної промисловості, створення агрорекреаційного кластерів і технопарків, що сприяє об'єднанню зусиль виробників, збільшення доданої вартості виробленої с / г продукції, а також розширює можливості виходу на нові ринку збуту .

    "Я поддерживаю стратегию организаторов АГРОПОРТ Украины - "Будущее - за регионами". Считаю, что проведение таких мероприятий жизненно необходимо для нашей аграрной Херсонской области", - подытожил Андрей Гордеев.


    Похожие новости
  • Прес-конференція на тему: «ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ»
  • Херсонська область першою серед регіонів запустила оперативний штаб захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів
  • Презентація аналогу «ProZorro» на Херсонщині.
  • Обласна служба ДСНС чекає на громадян під час Всеукраїнського тижня права
  • Розпочалось співробітництво Литви з Херсоном

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
25 февраль У Каховському районі ліквідували підпільну АЗС

25 февраль Каховчанин вирішив підзаробити на незаконній торгівлі зброєю

24 февраль У Новій Каховці мати хулігана заплатила штраф за вибитий зуб

24 февраль Каховчанка віддала шахраям 15 тисяч

23 февраль Херсонскому депутату Чемерису вершить судьбы народа мешает сам народ

Топ новини