Каховка
» » Новокаховська тенісистка Калініна може увійти в топ-100 світового рейтингу

    Новокаховська тенісистка Калініна може увійти в топ-100 світового рейтингу


    Новокаховська тенісистка Калініна може увійти в топ-100 світового рейтингу

    Напередодні Нового року наша землячка підписала контракт з новим тренером, словаком, Володимиром Платеніком, головним тренером тенісної академії в Трнаві "EMPIRE Tennis Academy".

    Протягом останніх трьох років словак тренував російську тенісистку Дарину Касаткину, яка за цей час показала феноменальний результат і подолала в світовому рейтингу більше 300 позицій, перейшовши з четвертої сотні на 24-е місце. До цього Платенік працював з Домінікою Цибулкова.

    Сам він новий контракт прокоментував наступним чином: "У мене була низка пропозицій після закінчення співпраці з Касаткиной. Але я вирішив попрацювати з українкою Ангеліною Калініної. Причиною стало те, що я трохи її знаю. Мені хотілося тренувати когось незалежного і зрілого, але не входить до групи елітних гравців. Тенісистки з цієї групи не хочуть сильних змін в своїй грі. Калініна чудово виступала на юніорському рівні, але після цього, на жаль, отримала травму. Два роки тому вона перенесла операцію на плечі. Якщо вона рік або навіть більше буде працювати в академії в Трнаві, то зможе увійти в топ-100. Але наша співпраця тільки почалося ".

    До речі, на старті сезону-2017 перша ракетка України Еліна Світоліна підписала контракт з "EMPIRE Tennis Academy" і тепер тренується в Словаччині.

    Про саму академії тенісу в Трнаві Платенік розповів, що топ-гравцям в ній створено всі необхідні умови. Тут є корти з відмінним покриттям, тенісистам надають послуги фізіотерапевти і тренери з фізичної підготовки. І власники академії, і менеджмент, і спонсори роблять все, щоб гарантувати гравцям кращі умови для їх роботи. Ми розміщуємо тенісистів прямо в нашому клубі, в готелі або поруч з академією, тому їм не потрібно витрачати багато часу на дорогу. "EMPIRE Tennis Academy" знаходиться в самому серці центральної Європи, звідки легко можна дістатися в ті міста, де проходять турніри.

    Новокаховчанам залишається тільки порадіти за свою землячку і побажати їй досягти максимальних результатів у спортивній кар'єрі!


    Похожие новости
  • Новокаховчан в холод кілька годин пролежав на трасі після ДТП
  • Оборонний комітет вивчить "газовий контракт Тимошенко" на предмет загрози національній безпеці України
  • "Народний фронт" виконав найбільше передвиборчих обіцянок
  • Микола Мартиненко: НАБУ висуватиме нові підозри, оскільки справа проти мене розвалюється (відео)
  • Аграрії принесли Херсонщині більше 38 млн.грн.

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
09 март Новокаховчанка обкрадала супермаркети за мотивами

09 март Автомобіль поліції охорони потрапив в аварію в Каховці

09 март Домушник обікрав будинок каховчанина

08 март Президент України наказав нагородити видатних херсонок

08 март Андрей Гордеев поздравил всех жительниц Херсонщины с наступающим 8 марта!

Топ новини