Каховка
» » Ремонт доріг місцевого значення на Херсонщині фактично виконаний на 70-80%

    Ремонт доріг місцевого значення на Херсонщині фактично виконаний на 70-80%


    Ремонт доріг місцевого значення на Херсонщині фактично виконаний на 70-80%

    Про це заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Адамчик розповів під час інтерв'ю для телеканалу «1 + 1 Production» на тему «Освоєння грошей з дорожнього фонду».

    Олександр Адамчик відразу пояснив, що в 2018 році як загальнодержавний, так і обласної дорожні фонди розділені на дві частини - на обслуговування доріг державного значення і окремо доріг місцевого і комунального значення.

    На освоєння коштів для доріг державного значення Херсонської області виділено майже 330 млн грн, а місцевого - 319 млн грн.

    «За офіційними даними Міністерства інфраструктури України кошти на ремонт і обслуговування доріг місцевого значення освоєні на 30 відсотків, але фактично роботи вже виконані на 70-80 відсотків. Така різниця в даних сталася тому, тому що задокументувати виконані роботи можна тільки після остаточного виконання підрядником усіх робочих вимог », - пояснив Олександр Адамчик.

    До того ж, як зазначив заступник голови ОДА, в цьому році вперше створено окремий фонд на обслуговування доріг місцевого значення і задіяні для цього відповідні управління, тому саме місцеві органи влади в 2018 році готували проектно-кошторисну документацію для виконання робіт по місцевої дорожньої мережі.

    З цього питання Олександр Адамчик повідомив:

    «Протягом січня-березня, коли готувалася проектно-кошторисна документація, вартість будівельних матеріалів для ремонту дорожнього покриття зросла майже на 40 відсотків. Тому було прийнято рішення про перерахунок економічної вартості здійснення робіт і зараз Службою автомобільних доріг у Херсонській області вже оголошено про проведення процедури закупівлі робіт з поточного дрібного ремонтк та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на період до 1 січня 2019 року ».

    Уже сформовано перелік 8 об'єктів комунальної власності в населених пунктах Генічеського, Нововоронцовського, Білозерського, Каховського, Голопристанського районів, 6 об'єктів капітального ремонту, по одному з поточного ремонту та реконструкції, а також 30 об'єктів поточного дрібного ремонту в містах Берислав, Таврійськ, смт Горностаївка, Каховка та населених пунктах Каховського району.

    Основний обсяг ремонтних робіт з поточного та капітального ремонту доріг місцевого значення буде виконано протягом вересня-жовтня поточного року.

    Завершення будівельного сезону передбачається до 15 листопада 2018 року.


    Похожие новости
  • Узбіччя доріг державного значення в Генічеському районі обіцяють покосити протягом тижня
  • У Каховці почали поточний ремонт доріг
  • У 2018 року будемо не тільки продовжувати капітальний ремонт доріг, а й відкриємо нові автодороги Херсонщини, - відзвітував Андрій Гордєєв
  • За дороги державного значення на Херсонщині буде відповідати ОДА
  • На Каховщині дороги у жахливому стані

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
26 июль В України більше немає черг на отримання нового біометричного закордонного паспорту

26 июль Андрій Гордєєв вручив грамоти та подяки медичним працівникам Херсонщини

26 июль Арсеній Яценюк про заяву Держсекретаря США щодо невизнання анексії Криму: Справедливість над

26 июль У Херсоні відбудеться Перша відкрита марафон-естафета з гирьового спорту

26 июль Херсонець про службу в сучасній українській армії: "Полторак - щоб твій синок так служив!"

Топ новини