Каховка
» » Андрій Гордєєв наголошує на важливості якісних автодоріг у Херсонській області

    Андрій Гордєєв наголошує на важливості якісних автодоріг у Херсонській області


    Андрій Гордєєв наголошує на важливості якісних автодоріг у Херсонській області

    На виїзній нараді Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, яке відбулося в Херсоні, говорили і про фінансове забезпечення будівництва, ремонту і реконструкції автомобільних доріг Херсонської області.

    Протяжність автодоріг загального користування державного значення по Херсонській області складає 1430 км. Відповідно до плану фінансування автомобільних доріг загального користування державного значення з різних джерел в 2018 році за Службі автомобільних доріг у Херсонській області передбачено 415 900 000 грн.

    Для виконання затвердженого плану оголошено 19 процедур державних закупівель. За результатами закупівель укладено 16 договорів, 3 договори будуть укладені до кінця липня.

    Щодо проблемних питань парламентаріям доповів начальник Служби автомобільних доріг у Херсонській області Микола Савченко. Він зазначив, що на Херсонщині є дефіцит коштів в сумі 42,6 млн грн. для завершення робіт на ділянці Т-04-03. Він утворився в результаті перерахунку вартості проектів в ціни 2018 і перерозподілу коштів в межах затвердженого плану.

    Також недостатньо планових коштів для забезпечення ремонту покриття проїжджої частини в повному обсязі на ділянках доріг загального користування територіального значення, де сьогодні ускладнено проїзд автотранспорту, а саме:

    • Т-22-07 / Т-04-03 / - Високопілля - Велика - Олександрівка - Берислав в Високопільському та Великоолександрівському районах,
    • Т-22-09 Велика - Олександрівка - Іванівна - Генічеськ в Генічеському та Іванівському районах. Дефіцит коштів - 40,0 млн грн.

    Не забезпечено фінансуванням виконання робіт по влаштуванню поверхневої обробки ділянки автомобільної дороги Р-57 Олешки - Гола Пристань - Скадовськ, вартість робіт становить 9,4 млнгрн.

    Таким чином, для вирішення зазначених проблемних питань необхідно виділення додаткового фінансування в обсязі - 92,0 млн грн.

    Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв звернув увагу делегації на важливість якісних автодоріг в області: «Без хороших доріг нам дуже важко розвивати аграрне, промислове та туристичне напрямки, а також надавати якісні медичні послуги. Тому прошу звернути увагу Комітету Верховної Ради України з питань бюджету на це і посприяти виділенню фінансування на найближчий час ».


    Похожие новости
  • Ремонт доріг місцевого значення на Херсонщині фактично виконаний на 70-80%
  • Поточний ремонт автодоріг Херсонської області планують закінчити до кінця вересня
  • Андрій Гордєєв проінспектував ремонт дороги в Голій Пристані
  • У 2018 року будемо не тільки продовжувати капітальний ремонт доріг, а й відкриємо нові автодороги Херсонщини, - відзвітував Андрій Гордєєв
  • За дороги державного значення на Херсонщині буде відповідати ОДА

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
15 ноябрь Херсонська команда "Народного фронту" масштабну агітаційну роботу

28 октябрь З Днем автомобіліста і дорожника! - Максим Бурбак

26 октябрь Цікаву відписку отримав від Управління держпраці - Максим Бурбак

23 октябрь В Комітеті виборців України порахували як депутати відвідували засідання парламенту - Максим

22 октябрь В 7-й раз Хотинська центральна районна лікарня отримує гуманітарний вантаж - Максим Бурбак

Топ новини