Каховка
» » Понад 470 тисяч жителів Херсонської області стежили за чемпіонатом світу з футболу

    Понад 470 тисяч жителів Херсонської області стежили за чемпіонатом світу з футболу


    Понад 470 тисяч жителів Херсонської області стежили за чемпіонатом світу з футболу

    Понад 470 тисяч жителів Херсонської області стежили за чемпіонатом світу з футболу, який протягом місяця транслював телеканал «Інтер». Загалом змагання подивилися 19 млн. Українців - це вдвічі більше, ніж було глядачів в 2014 році під час ігор в Бразилії. Чемпіонат закінчився в неділю фінальним матчем між Францією та Хорватією - кубок вдруге в історії змагань отримали французи.

    «Інтернаціональна натовп глядачів в більшості своїй була за хорватів. Уболівальникам завжди симпатичніший збірна, яка свідомо слабкіше. А у Хорватії до того ж є сила волі і єдність духу, які вони не раз виявляли на цьому турнірі », - розповів кореспондент програми« Ранок з Інтером з 7.00 до 10.30 »Дмитро Чистяков, який щодня висвітлював хід головних спортивних змагань світу.

    Закінчення матчу з надією чекали як у Франції, так і в Хорватії. У Парижі напередодні фіналу відзначали День взяття Бастилії - велике державне свято. На вулицях тисячі людей, але розмови в натовпі були зовсім не про потужний військовому параді, а про збірну. Всі сувеніри з символікою Франції розкупили задовго до тріумфального матчу французів.

    «Я хотіла купити майку своєму синові, він дуже вболіває за збірну. Але я не знаю, що робити - всюди все розпродано, купити щось складно », - розповіла мешканка Парижа Лаетітія.

    А в Хорватії в кольори збірної одягнули навіть пам'ятники. На вулицях, на ринках, на роботі - все ходили в футболках рідної команди. Для маленької балканської країни вихід у фінал - фантастична подія.

    «На перемогу в фіналі у Хорватії просто не вистачило сил - вже дуже вимоталися вони в попередніх матчах. Більш свіжа, молода і прагматична збірна Франції заслужено виграла чемпіонат. Але хорватські вболівальники трималися молодцем - для них кожен гравець національної збірної - герой », - розповів Дмитро Чистяков.

    За оцінкою президента ФІФА Джанні Інфантіно, цей мундіаль був найкращим за всю історію проведення змагань. На матчах турніру побувало більше мільйона уболівальників. Ще більше 3 мільярдів людей дивилися ігри по телебаченню - серед них і українці.

    «Дуже важливо, що цілий місяць мільйони українців були причетні головному світовому події - жили футболом, жили великим спортивним святом, щиро вболівали за команди, нехай навіть різні. Завдяки трансляціям на «Інтері» в прямому ефірі, вони буквально були присутні на матчах чемпіонату, разом з мільярдами людей у всьому світі. І це головне, що команда «Інтера» хотіла зробити для нашого глядача, і я щаслива, що у нас вийшло », - сказала керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.


    Похожие новости
  • ФК «Каховка» - лідер чемпіонату Херсонської області з футболу серед команд 1 ліги
  • У Каховці відбулося свято футболу
  • Футболісти з Нової Каховки - бронзові призери чемпіонату Херсонської області з футболу
  • Чемпіонат світу з мотокросу на мотоциклах з колясками пройшов в Чернівцях
  • Відбулось жеребкування ? фіналу Кубка Херсонської області з футболу 2017 року

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
15 ноябрь Херсонська команда "Народного фронту" масштабну агітаційну роботу

28 октябрь З Днем автомобіліста і дорожника! - Максим Бурбак

26 октябрь Цікаву відписку отримав від Управління держпраці - Максим Бурбак

23 октябрь В Комітеті виборців України порахували як депутати відвідували засідання парламенту - Максим

22 октябрь В 7-й раз Хотинська центральна районна лікарня отримує гуманітарний вантаж - Максим Бурбак

Топ новини