Каховка
» » У Новій Каховці поширюють фашизм?

    У Новій Каховці поширюють фашизм?


    У Новій Каховці поширюють фашизм?
    Справа щодо посту Параскеви Джуманіязової (Терен) у фейсбуці з використанням листівки дивізії СС “Галичина” набирає обертів. Нижче ми публікуємо записи з журналу електронного обліку (ЖЕО) Новокаховського відділу поліції:

    “ЖЕО 2886: 08.04.2017 року о 10 45 год. до ч/ч Новокаховського ВП ГУНП надійшов рапорт ДОП СП Новокаховського ВП майора поліції О.А. Ющенко про те, що 03.04.2017р. о 17-05 год по пошті до Н-Каховського ВП з СБУ вх. 1376 надійшла заява Новокаховської міської ради, щодо можливої пропаганди нацистського тоталітарного режиму. В даному факту вбачаються ознаки КП передбачені ст. 436-1 КК України.

    ЖЕО 2887: 08.04.2017 року о 10 50 год. до ч/ч Новокаховського ВП ГУНП надійшов рапорт ДОП СП Новокаховського ВП майора поліції О.А. Ющенко про те, що 03.04.2017р. о 17-05 год по пошті до Н-Каховського ВП з прокуратури вх. Кол-199 від 03.04.2017р. надійшла заява Новокаховської міської ради , щодо можливої пропаганди нацистського тоталітарного режиму. ЄО №2712 від 03.04.2017р. В даному факту вбачаються ознаки КП передбачені ст. 436-1 КК України.

    Як повідомила нам офіцер по зв’язкам з громадськістю Новокаховського відділу поліції Катерина Мартиненко, за данними заявами, які об’єднані в одне виробництво, проводиться розслідування слідчим, якого призначено 8 квітня на підставі внесення справи в єдиний державний реєстр розслідувань за номером 12017230070000904 по статті 436-1 частина 1 Карного Кодексу України.

    Довідково:

    Стаття 436-1. Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів

    1. Виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, у тому числі у вигляді сувенірної продукції, публічне виконання гімнів СРСР, УРСР (УСРР), інших союзних та автономних радянських республік або їх фрагментів на всій території України, крім випадків, передбачених частинами другою і третьою статті 4 Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки”, –

    карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

    источник Херсон Дэйли


    Похожие новости
  • До відома депутатів Каховської районної ради
  • 49-річний безробітний викрав у каховчанки мобільний телефон
  • За добу на Херсонщині до поліції надійшла 421 заява
  • В новокаховчанки викрали автомобіль за борги її хлопця
  • У двох пенсіонерів з Таврійська поліція знайшла цілу плантацію коноплі "для власного вжитку"

  • Добавить комментарий
    • wink winked smile am
      belay feel fellow laughing
      lol love no recourse
      request sad tongue wassat
      crying what bully angry
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
16 январь Парламент повинен підтримати законопроект про деокупацію Донбасу

16 январь У Херсоні через снігопад сталося десять аварій

16 январь У Каховці місцевих жителів тероризують бродячі собаки

16 январь У Херсоні поліцейські повернули додому неповнолітню втікачку

16 январь Арсеній Яценюк: Увесь парламент має об’єднатися для ухвалення закону про деокупацію (відео)

Топ новини