Каховка
» » Заради матері зарубав брата селянин на Херсонщині

    Заради матері зарубав брата селянин на Херсонщині


    Заради матері зарубав брата селянин на Херсонщині

    Захищаючи безпорадну мати, її син по-звірячому вбив рідного брата. В одному з сіл Бериславського району Херсонщини дорослий «синуля» буквально зацькували матір. Інваліда першої групи, яка самостійно навіть встати з ліжка не могла, він постійно переводив погрозами та образами, вимагаючи гроші на горілку. Одного разу дійшло до того, що пияк схопив кухонний ніж, і почав розмахувати ним перед носом рідної матері, погрожуючи її вбити, якщо та не поділиться мізерними заощадженнями. Жінка тільки і могла, що натягнути на себе ковдру, і під цією символічною захистом перечекати, поки «гроза» вщухне. Дочекавшись, коли п'яний дебошир звалиться на диван і засне, вона покликала прийшов додому другого сина, і поскаржилася на свого мучителя.

    Вислухавши її розповідь, також п'яненький захисник настільки розлютився, що схопив сокиру, і обрушив прямо на голову сплячого брата цілий град ударів. За підрахунками судмедекспертів, їх було не менше шести - сокирою вбивця проломив брату череп, зламав йому обидві щелепи, і стесав половину скальпа з фізіономії. А потім кинув сокиру на місці розправи, і пішов «охолонути» на свіже повітря. Мати вбивці тим часом почала обдзвонювати сусідів, і просити їх про допомогу. Ті викликали поліцію, для якої картина злочину була гранично ясна. Правоохоронці невдовзі затримали підозрюваного, закривавлена ??сорочка якого стала одним з речових доказів злочину.

    У вбивстві брата затриманий зізнався, проте стверджував, що позбавив його життя, захищаючи матір, і перебуваючи в стані необхідної оборони. Мати була повністю на його боці, і дала подібні свідчення. Однак Каховський міськрайсуд, де слухали справу, врахував дані медичного огляду затриманого лікарями Бериславської ЦРЛ. Він показав, що на тілі чоловіка не було жодної ударів і ран. Тобто в бійку з братом він не вступав. А раз не було бійки, значить, не було і нападу з обороною. Так що суд кваліфікував дії селянина, як умисне вбивство. За вироком, за нього він має «відсидіти» сім років у виправній колонії.


    Похожие новости
  • У Каховці чоловік помер після падіння на слизькому асфальті
  • Житель Бериславського району вистрілив в товариша з "пневмата"
  • У Каховці син вкрав у матері новорічну ялинку
  • Ображені ревнивці можуть бути летальними
  • На Херсонщині посиденьки закінчились вбивством

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
02 март У Бериславському районі жінка ледь не замерзла на смерть

02 март Херсонська "потеряшка" знайшлася на Миколаївщині

02 март У новокаховчанина винесли золото

02 март Кровопролиття в лицейском гуртожитку в Чаплинці

02 март Мова є потужним фактором збереження України як держави, - Андрій Тетерук (відео)

Топ новини