Каховка
» » Виступ Олега Ляшка на сесії ПАРЕ

    Виступ Олега Ляшка на сесії ПАРЕ


    Виступ Олега Ляшка на сесії ПАРЕ



    Поки ми обговорюємо надзвичайно важливе питання - подолання гуманітарних наслідків російської агресії проти України, в цьому приміщенні відбуваються таємні переговори за участі керівників політичних груп, фракцій і представників російської делегації про повернення Росії до зали Парламентської Асамблеї. Мотивують тим, що не вистачає грошей на фінансування європейських інституцій, тому треба повернути державу-агресора до цієї зали.

    У мене питання до тих, хто ратує за співпрацю, дружбу із агресором Росією і повернення її сюди за гроші. А хто поверне батькам їхнього 29-річного сина Сергія Сергієнка з Полтавщини, який загинув вчора внаслідок мінометного обстрілу на Донбасі? Хто поверне дітям їхніх батьків, адже з моменту початку російської агресії на Сході України загинуло 10 тисяч українців. Окрім того, втрачено 20% українського промислового потенціалу. Хто поверне найкращий в Європі аеропорт ім.Прокоф'єва? Коли на найкращому стадіоні в Європі "Шахтар Арена" буде лунати Гімн України і відбуватимуться матчі Ліги чемпіонів? Коли українські шахтарі повернутися в шахти, які сьогодні затоплені внаслідок російської агресії?

    Представник Словакії, яка постраждала від гітлеровської агресії, сьогодні розказує, що треба дружити з Путіним. Хай би ще з Гітлером запропонував дружити! Представник Британії каже, що Крим не був українським і тому погоджується із порушенням кордонів. Але і Страсбург колись не був Францією!

    Пропоную вам, шановні колеги, обговорювати питання не повернення Росії до цієї зали, а зупинення російської агресії. Тому що сьогодні українці платять кров'ю, територією, своєю боротьбою за те, щоб захистити цінності, на яких створювалася наша організація. А саме: права людини, верховенство права, повага до кордонів. Переконаний, більшість з присутніх поважає українців і цінує нашу боротьбу. Але якщо хтось із вас зневажає кордони України, де гарантія, що завтра не зневажатимуть кордони вашої держави?

    Закликаю всіх до солідарності! Ми сильна нація, сильна країна, немає жодного сумніву, що ми переможемо. Але в цей час боротьби проти новітньої тиранії ми повинні бути разом! А не шукати привід, щоб сісти і поїсти в якомусь страсбурзькому ресторані червону ікру з росіянами. Дивіться, щоб та червона ікра поперек горла не стала!

    Олег Ляшко в соціальній мережі Facebook


    Похожие новости
  • Під час Генасамблеї ООН Україна підніматиме питання порушення прав людини в окупованих Росією Криму та на Донбасі, - Георгій Логвинський
  • Людмила Денісова: Без миру та безпеки неможливе зростання економічного потенціалу країн Чорноморського регіону
  • Андрій Тетерук: Треба мати єдину стратегію повернення окупованих територій (відео)
  • Арсеній Яценюк: Заява Дональда Трампа про припинення агресії Росії та повернення Криму Україні - важливий крок на підтримку нашої держави
  • Віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський: Завдання української делегації - створити хвилю підтримки України (відео)

Добавить комментарий
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.

Погода
    Погода
    Погода в Каховке

    влажность:

    давление:

    ветер:


Валюта
    Информер курса валют

    ***
Фото новини
події дня
Новi статтi
26 январь В "Херсонгаз" відповіли на скарги про погану якість і тиску газу

26 январь Жити по-новому: у Порошенка в Києві з'явиться Roshen Plaza

26 январь Порошенко погодився підвищити ціну газу для українців

26 январь Росії не вдалося здійснити бліц-криг щодо зняття з себе санкцій ПАРЄ через внесення змін до

26 январь Екс-директор телеканалу "Скіфія" Віктор Гридасов пішов з життя

Топ новини